img

Захвърлиха го безпомощно в парка заради недъзите му. Никой не вярваше, че ще оцелее и срещне обичта – трогателна история:

/
/
/
1182 Views

В живота често пренебрегваме и страним от онези, чиято външност е малко по-различна. Тази история ще ви накара да се замислите и ще ви докаже, че всеки има своето право на щастие – било то просто едно необичайно котенце!

Героят на нашата история е роден с много странности.  Четири уши , странно оформена муцуна и със захапка, която е неправилна поради тази причина и поради възпалени стави. По-късно се оказва, че и очите му не виждат добре. Но мъничето все пак има късмет.

коте с 4 уши

Котенцето, както и здравият му по-малък брат, са открити в парка. Някой ги е захвърлил безцеремонно и оставил безпомощните котенца да умрат.

оперирано коте

Странното коте е кръстено Франки. За щастие добри хора навреме го забелязват. Те водят котето при ветеринарните лекари. Лекарите никога преди не са срещнали толкова много проблеми, като при Франки. Отначало не се надяват, че той ще остане жив.

необичайно коте

Но малкото същество наистина иска да живее и се опитва да издържи болката от инжекциите и търпеливо да понесе другите болезнени процедури. Франки изтърпява няколко операции върху челюстта и ставите на задните крака.

коте без око

Ветеринарите помагат на котето. Сега то може да ходи и да вижда. Вярно е, че има само едно око. Второто лекарите не успяват да спасят.

спящо коте

Джорджи Андерсън е името на жена, която работи в приют за „различни“ животни. Там има котенца. За много години работа в този приют, добрата жена е спасила повече от 80 котенца. Служител на приюта започва да се грижи за бебето Франки. Всички процедури, които трябва да бъдат извършени по котето, са заплатени от Джорджи от собствения й джоб.

две котета

Котето се нуждаело от помощ, защото виждало по-лошо от обикновените котенца и чувало също по-лошо, макар че имало два пъти повече уши, отколкото обичайно.

коте и куче

Джорджи се влюбила в сладкото, живо мъниче Франки. А той почувствал нейната доброта и й отговарил с любов и нежност. Това била благодарността на това невероятно същество за всичко, което добрата му спасителка направила за него.

Джорджи обича животните. Сега тя има няколко домашни любимци у дома. Тя живее с куче и няколко котки. Останалите посрещнали кротко новия наемател с четири уши. А котенцето Франки се оказало голямо непослушно момче.

котенце

Джорджи прощава на котенцето за всички пакости и белички. В края на краищата, той и без това е преживял достатъчно. Оставя го да си играе и не го наказва за дребни прегрешения.

Дано има повече такива добри хора като Джорджи!

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!