img

Ето я шокиращата причина за побоите над Софи Маринова!

/
/
/
2334 Views

Софи Маринова е била системно малтретирана от Гринго и затова взе решението да се разведе с него толкова бързо, след като само преди пет месеца вдигнаха сватба за чудо и приказ.

Оказа се, че Тодор Давидов посягал на популярната си съпруга не от ревност, както мнозина предположиха, а заради отказа й да финансира хазартната му зависимост, пише „Уикенд“.

Ромската перла се разведе с мургавия мачо преди броени дни, а скоропостижния развод е постановен от съдът в Етрополе, като раздялата е по член 50 от Семейния кодекс – по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите.

Както вече стана ясно, ромската фолк звезда е взела решението след пореден зверски побой, нанесен ѝ от Гринго. Мачото пребил Софка в Брюксел, където певицата изнесе голям концерт.

Дни след побоя звездата се появи на рождения ден на своята приятелка и кума Преслава с гипсирана ръка.

Любопитна подробност е, че Маринова е успяла да убеди Гринго да ѝ даде развод чрез адвокат, който буквално заплашил Гринго, че ако не даде доброволно развод, срещу него ще бъде пусната жалба за домашно насилие и това автоматично ще го прати отново в затвора.

„Гринго е с пробационна присъда с 3-годишен изпитателен срок за рекет и заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Той лежа само 10 месеца в затвора, преди миналото лято.

Софи да му издейства споразумение с прокуратурата. Според споразумението обаче, ако в следващите 3 години Гринго извърши ново престъпление, автоматично влиза в пандиза, за да излежи още 3 години“, разясниха ситуацията близки до Софи Маринова.

Мускулестият бивш охранител посягал на възлюбената си заради нейния отказ да му плаща хазартните дългове, твърди изданието, като само за последната година, след излизането си от затвора, Гринго профукал над 200 000 лева на комар и почти не излизал от казината.

„С часове играе на машинките, за няколко месеца успя да профука всички спестявания на Софка. Напоследък тя започна да му отказва пари. Затова са побоите – не от ревност, а заради хазартната зависимост на Гринго“, категорични са близки до ромската чалга легенда.

Гринго съумял да натрупа и дългове, които са записани към неговата доскорошна съпруга. Сред завлечените с пари е и Павел на Преслава, който дал над 10 000 лева заем на мачото. Павел обаче е сред малцината, които си търсят парите от Гринго, а не от Софка.

Слуховете твърдят дори, че мъжът на Преслава даже се заканил да набие своя кумец. Бил му бесен и поради друга причина – онзи го измамил, че ще му осигури  работници за черешови масиви./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!