img

Мария Илиева се стопи, не прилича на себе си! (СНИМКИ)

/
/
/
2296 Views

Мария Илиева направи драстична промяна за летния сезон и вече прилича на някоя засукана моделка. Вече няма нищо общо със закръглените си форми най-вече откъм дупе и бедра.

Изпълнителката вече с гордост демонстрира фигурата си по бански и къси шорти, пише „Уикенд“ и не се притеснява от излишните тлъстинки по тялото си, с които се бе обзавела по време на бременността си.

Тогава Мария качи близо 20 килограма отгоре и след раждането полагаше неимоверни усилия, за да ги свали. А резултатите все не идваха, въпреки непрестанните диети и режими. Ето че с настъпването на лятото обаче, тя откри и своя начин да стопи веднъж завинаги упоритите паласки.

Близки до певицата издават, че невероятния краен резултат при нея съвсем не се дължи на драконовски ограничения в храненето. За да се втари така, Илиева минала на модерната напоследък кето диета – или режим с ниско съдържание на въглехидрати и богат прием на мазнини. Консумирала предимно месо, яйца и зеленчуци, като се стараела в свободното си време да спортува активно.

Така за отрицателно време Мария Илиева се отървала от така упоритите 7-8 килограма, а промяната във фигурата й пролича още при участието на певицата в „Като две капки вода“.

Предвид факта, че синът на певицата Александър е все още само на годинка, твърде е възможно добрата й фигура да се дължи и на непрестанното тичане и грижи, които полага в ежедневието си за него. Каквото и да е съчетанието, факт е, че много успешно й се отразява на външния вид.

В момента Мария Илиева съчетава личните с професионалните си ангажименти, защото е на турне и обикаля най-големите градове в България. Малкият й син пътува навсякъде с нея, а докато певицата е на сцената, за малкия Сашко се грижи детегледачка./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!