img

Излекувайте се със солена вода – седемдневен курс

/
/
/
1490 Views

Излекувайте се със солена вода – ето какви са невероятните й ползи

Може би не сте знаели, че можете да се излекувате с обикновена солена вода! Вода с морска сол, консумирана на празен стомах, възстановява работата на целия организъм само за една седмица! Солената вода повишава имунитета, ускорява обмяната на веществата, укрепва костите, нормализира нивата на кръвната захар и т.н.

Излекувайте се със солена вода – ето как да си приготвите тази напитка.
Ще ви е необходима едра морска сол. Разредете 1 чаена лъжичка сол в чаша гореща вода, ако напитката е твърде солена, добавете още вода. Пийте тази течност 7 дни подред на празен стомах сутрин. След направете почивка за една седмица и продължете с лечението. Всяка сутрин си приготвяйте нова напитка.

Пийте всяка сутрин топла вода на гладно и ще свалите до 18 килограма

Как да се излекувате със солена вода? Седемдневен курс за изцеление на тялото.

За какво е полезна солената вода
Във водата с морска сол има огромно количество микроелементи. Ето защо, ако сте на диета без сол, тогава лишавате тялото си от повече от 80 полезни елемента.

Солта действа като естествен антибиотик за червата и нормализира работата на целия стомашно-чревен тракт.

Солената вода предотвратява чупливостта на костите и остеопорозата.

Спомага за поддържането на нормални нива на телесната течност. Физиологичният разтвор, който се използва в медицината, също има солен вкус.

Солената вода помага за нормализиране на психо-емоционалното състояние, както и подобрява качеството на съня, поддържа нивото на мелатонин и серотонин в добро състояние.

Солената вода помага за втечняване на слузта в синусите при настинки, като перфектно премахва и храчките от белите дробове.

Полезната напитка с морска сол подобрява тена на лицето и изглажда кожата. Важно е да се знае, че употребата на тази напитка не се препоръчва за тези, които страдат от бъбречно заболяване. За терапевтични цели, трябва да използвате само морска сол, обикновената сол не е подходяща за тази цел!

ИЗточник: Букварче

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!