img

Андреа пак се издъни заради нескопосан фотошоп!

/
/
/
2391 Views

Андреа в момента е една от актуалните теми в публичното пространство, най-вече заради слуховете за раздялата й с Кубрат Пулев.

И извън нея обаче, поп фолк дивата достатъчно се старае да задържа вниманието. Само че така се старае, че става за смях!

Наскоро блондинката публикува поредната страстна снимка в социалните мрежи, на която е край басейн в предизвикателна поза на тигрица, готова за смели подвизи. Видно е, че по фотоса бая е играл фотошоп – толкова, че пръстите на певицата изглеждат потресаващо.

Явно улисана да си придаде възможно най-секси извивки, Андреа е пропуснала да забележи, че пръстите на ръцете й са в меко казано окаяно състояние. Очаквано поста на изпълнителката бе залят от доволно количество коментари, голяма част от които с иронично съдържание именно заради гафа с пръстите.

Андреа показа кой я гушка след Кубрат! (СНИМКА)

Всъщност Андреа отново стана по-активна във фейсбук покрай поредните слухове за връзката си с топ боксьора Кубрат Пулев, чиято връзка продължава през последните 12 години.

Все още нито един от двамата не е потвърдил официално раздялата, за която между другото се говори упорито през последните няколко месеца./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!