img

Оставете чаша вода със сол и оцет в дома си и вижте какви невероятни промени ще има само за 24 часа!

/
/
/
4491 Views

Чувствате ли се зле, когато сте у дома?

Когато не сме на работа, домът обикновено е най-доброто място, където можем и искаме да бъдем. Това е мястото, където повечето от нас се чувстват сигурни.

Но ако има прекалено много негативна енергия в домовете ни, тя има осезаем ефект върху вашите емоции, както и здравето ни.Въпреки, че не можете да видите тази енергия с невъоръжено око, Вие със сигурност можете да почувствате как енергията на дома Ви често отразява Вашето собствено вътрешно емоционално състояние. Това е времето, да прогоните тези отрицателни, тъжни и направо депресиращи вибрации, които могат да имат драматичен ефект върху настроението Ви. Опитайте тази лесна, домашна техника и изпратете всички тези негативни енергии далеч!

Ще имате нужда от:

1 чаша (тя трябва да бъде напълно прозрачна)
бял оцет
Гранулирана сол
вода

Начин на приготвяне:

Добавя се малко сол, малко оцет и малко вода в чашата. Поставете я в някоя част от дома, където прекарвате най-много време и където идват други хора, когато Ви посещават.

Оставете чашата там в продължение на 24 часа. След известно време, проверете какво се случва със солта, дали нивото й се е покачило или водата прелива.

Изплакнете чашата обилно с вода след 24 часа и повторете процедурата, ако мислите, че това е необходимо. Сложете по една чаша във всички области на Вашия дом, докато солта не спре да расте.

Забележка : Поставете чашата на място, където не може да се види, така че тя да успее да поеме лошите енергии ефективно!

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!