img

Кубрат набързо прежали Андреа и е по-щастлив от всякога – ето как се забавлява след раздялата им (Снимка):

/
/
/
7778 Views

След като раздялата между считаната за една от най-стабилните родни светски двойки вече е факт, феновете са любопитни да узнаят как двамата „потърпевши“ понасят разлъката. Става дума за Кубрат Пулев и Андреа , както сигурно се досещате.

Двамата не казват почти нищо по този повод, но успяхме да узнаем нещичко от профилите им в социалните мрежи.

На последната снимка, която публикува в мрежата, Кобрата се пъчи с мускули и изглежда във видимо отлично настроение. Той не бе публикувал нищо в личния си профил от 16 юни насам, а последният кадър е и първият пост на боксьора след звездната раздяла.

Кубрат Пулев

В момента той почива в слънчева Палма Де Майорка и по снимката си личи, че се чувства повече от добре. „Плуването е най-доброто след тренировка“ – написа Кобрата.

Андреа също избяга в чужбина след скъсването на отношенията си с боксьора и буквално се скри там. Преди 5 дни тя публикува снимка от Барселона, а последния си пост направи преди 21 часа. На него блондинката позира в секси поза, на фона на луксозен басейн.

Андреа

Певицата не отговаря на телефонни обаждания и е отменила и всичките си участия, като до края на месеца няма нито една изява.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!