img

Жени Калканджиева събра погледите с приказната си градина – ето в какъв зашеметяващ лукс живее (Снимки):

/
/
/
5145 Views

Жени Калканджиева не присъства традиционно в горещите заглавия в медиите, но тези дни бившата миска успя да прикове вниманието на всички към себе си, макар и индиректно. Шестата по красота в света родна миска качи за първи път в социалната мрежа кадри от домашната си градина .

На фотосите се вижда неземно красива зелена феерия , в която красавицата живее от години.

Градината ѝ успя да впечатли много не само нейните последователи в мрежата, но и всички останали, мернали снимките.градината на Калканджиева

красива градина

„Нищо не мисля. Фукам се с градината. Когато засадихме тези високи туи, ми бяха до кръста, когато ги засадих преди 10 години“, е написала атрактивната брюнетка под градинската си фотосесия. И добавя с романтични нотки в тона:

„Как да прегърнеш, нещо такова!? А ти се иска.. Ама невъзможно.. то е твое дете. Ти си го пожелал, създал и поддържал, за да бъде това.“

приказна градина

красива градина

Само преди два месеца пък, Жени показа за пореден път, че може да държи мотиката   точно толкова прецизно, колкото и да дефилира по световните модни подиуми. Тежестта на славата не само, че не й е присъща, но даже й е далечна характеристика, нищо че е миска.

Калканджиева даде изключителен пример на сина си, като му показа нагледно как се работи в градината.

Жени Калканджиева със сина си

Снимките в социалните мрежи тогава илюстрираха как двамата са с мотиики в ръце и копаят. „Да види откъде идва храната на масата и как“, бе написала тогава красавицата.

Явно уютната домашна среда и красивите кътчета в нея са слабост за Жени Калканджиева, която иначе е голяма купонджийка.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!