img

Годжи нанесе на Слави страшен удар под кръста

/
/
/
9027 Views

Поп певицата Нели Петкова е неуморна из между майчинство и музикални изяви. Бившият кадър на “Шоуто на Слави” продължава да бъде търсен гост на много тържества и празници в цяла България, такава е и предстоящата й изява на “Бургас Мези” между 16 и 22 юли.

Мероприятието ще я събере на една сцена с бившите й колеги от “Ку-Ку Бенд” Георги Милчев – Годжи и Йордан Йончев – Гъмзата. Нели се върна на сцената броени седмици след появата на Даниел на бял свят преди близо две години.

Макар и да пътува непрекъснато из страната по работа, тя бърза да се прибира при малчугана. В поредното издание на “Бургас Мези” ще се включат и много колеги на Петкова. Фестивалът ще открие на 16 юли Ивана заедно с Millenium band.

На следващия ден глас ще извие самата Нели Петкова. От хората на Слави Трифонов на фестивала ще се разпишат с изяви Годжи и Гъмзата, пише hotnews.bg.

Противно на упоритите слухове, че Петкова е напуснала „Шоуто на Слави“ и „Ку-Ку бенд“ със скандал, певицата неведнъж е споделяла, че е в прекрасни отношения с бившите си колеги.

„Слави ме подкрепя, целият екип ме подкрепя в това, което правя“, заявявала е певицата. В медийните среди обаче се шушука, че отношенията между бившата вокалистка и Слави Трифонов не са розови.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!