img

Моника Валериева прекали със силикона – съсипаха я заради последната корекция (Снимки):

/
/
/
2551 Views

За никого не е тайна, че Моника Валериева е направо пристрастена към пластичните операции. Не е ясно точно колко силикон има по себе си племейтката, но е факт, че щедро е пипала почти всичко по себе си.

Последната ѝ корекция, обаче, предизвика куп негативи в мрежата.

Валериева си инжектира специален гел в задните части в клиника в Турция. Тази интервенция обаче се оказа доста несполучлива и вместо ефект, при нея се получи дефект. В момента задникът й не прилича на нищо, а инжектираният гел се лашка неестествено.
„Не знам при кой доктор е ходила, но направо я е съсипал и се е подиграл с нея. Отстрани й стърчи като рог, а като се движи задните й бузи се местят като балони пълни с вода“, съскат нейни колежки, цитирани от Блиц.Моника Валериева задни части

Скандалната плейметка, която преди година се забърка в сексскандал с Филип Плейн, пусна видео в Инстанграм как добре се справя с карането на джет. Вместо да гледаме способностите й на завиден шофьор, всички погледи бяха насочени към неестественото дупе на Валериева.

‘Тя явно си мисли, че е секси, но е много грозно, дори мъжете не го намират за привлекателно“, пишат в социалните мрежи възмутени дами.

Моника Валериева

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!