img

Рачков, Калев или Радков? Ето кой комик у нас заработва най-много на час:

/
/
/
1562 Views

Любимците на публиката си имат своята цена – ако сте се питали колко ще ви струва да наемете някой от топ-комиците у нас,  Виктор Калев , Димитър Рачков и Краси Радков , то днес ще ви разкрием тайната.

Оказва се, че Калев и Радков заработват по 3000 лв. на час.

Толкова била тарифата им , по която те се хонорували, за да са водещи на сватби, частни партита и корпоративни събития, пише „Уикенд“.

 

Най-често обаче актьорите отпускали и бис от половин час допълнително. Често се случвало звездата на „Шоуто на Слави” да се засече с някогашния любимец на Дългия на едно и също събитие или домакините да ги поръчат в комплект.

Краси радков и Рачков

Димитър Рачков (в образа на Жоро Бекъма) и Краси Радков на участие 

Тарифата на Димитър Рачков била сравнима с тяхната. Много родни богаташи били фенове на комика и често го викали за забава по време на лични тържества. Именно частните партита били голямата стихия на Рачков, тъй като бил пълен с лафове, които използвал, за да забавлява богаташите. Сменял няколко визии по време на ангажимента си, а най-любим и търсен бил Жоро Бекъма – екранният му образ от „Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!