img

Благой Георгиев не дойде на рождения ден на сина си – малкият празнува с новия си татко, вижте какъв сладур е станал (Снимки):

/
/
/
2200 Views

Тези дни неведнъж ви показвахме как Благой Георгиев разпуска на морето с новата си приятелка – Златка Райкова, която чака поредния му наследник. Но докато двамата се забавляват на гръцките плажове, един от синовете на Джийзъса – общото им дете с Есмер Омерова , отпразнува третия си рожден ден .

Малкият  Елай навърши три годинки в края на миналата седмица, а татко му дори не се появи на празненството.

Както стана ясно, Благо не е бил поканен от екссъпругата си на купона.След развода отношенията на двамата се влошават. Есмер не иска да чуе за Благо. Двойката има спорове за отглеждането на сина им, но в крайна сметка се разбират. Благо има право да го вижда, когато си поиска.

Въпреки това Омерова не желае бившия си на рождения ден на малкия, писа „България Днес“.

Есмер Омерова с Елай

Есмер и новият мъж до нея направиха празника на Елай незабравим. Всички гости се бяха издокарали с рокли и костюми. Елай също бе облечен официално с детски смокинг.

Двойката засипа с подаръци малчугана. Есмер и половинката й купиха на детето две детски колички. Наследникът на Благо веднага подкара новите си придобивки. Елай бе плътно следван от новия на Есмер – Макс Давидов. Треньорът по бокс помогна на малчугана да се качи в колата и да я управлява. Мачото за секунда не се отдели от Елай.

синът на Благой Георгиев

Елай Омеров

Новият на Есмер дори помогна в духането на свещичките на хлапето. На един от клиповете, които Есмер качи, се чува как малкия Елай нарича новата половинка на майка си „татко“.

Синът на Есмер рожден ден

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!