img

3 зодии ще усетят мощно ретроградния Меркурий!

/
/
/
1341 Views

Меркурий стана ретрограден на 7 юли и ще завърши на 31 юли. Най-добре е да отложите всичко, което е от решаващо значение в живота ви, докато не мине ретроградната фаза на Меркурий, която обикновено продължава около три до четири седмици.

Характерно за ретроградния Меркурий са няколко неща: възможни са трудности с техниката, документации, комуникация.

Ретроградният Меркурий ще повлияе много силно на тези 3 зодии:

Близнаци

Като ваша управляваща планета, Меркурий ще ви изправи пред сериозни изпитания. Знаете, че клюките са вашата ахилесова пета.

По време на тази ретроградна фаза е много важно да се опитате да ги овладеете, иначе рискувате да си навлечете куп главоболия, заради погрешно разбиране. Меркурий ще се опита да потопи представителите на зодията в море от драми. Ето защо е важно да мислят, преди да говорят.

Рак

Управляван от Луната, настроенията на Рака ще се променят толкова често, колкото и приливите и отливите. Като се има предвид, че Меркурий се потапя и излиза от вашия знак по време на ретроградния период, ще усетите още по-интензивно емоциите. Като по-емоционален знак е важно да се опитате да овладеете тези пикове и спадове, иначе ще съжалявате на по-късен етап.

Лъв

Звезда като вас заслужава да блесне, но ретроградният Меркурий ще се опита да отнеме част от светлината към вас. Това може да ви накара да се обезверите, да се почувствате като изчерпани, да започнете да се съмнявате в себе си и силните ви страни. Вземете си почивка, пренаредете мислите си и говорете по-малко.

Източник: За жената
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!