img

Това са последните думи на един баща, който дари сърцето си на своя син, чието време изтичаше

/
/
/
1993 Views

На видеото, където са представят думите на бащата е актьорът Люис Сондерсън, който го е снимал по случай кастинг за актьори.

Въпреки това, думите са изключително силни и звучат разтърсващо и истински, и това е причината да ги споделим с вас.

Синът на един баща се нуждаел спешно от трансплантация на сърце. Трябвало да се действа бързо, защото времето му изтичало, а семейството нямало необходимата сума, бащата решил, че ще дари своето сърце на любимия си син. Той дори не се поколебал в своето решение.

Трогателното видео е под текста

Веднъж синът му го попитал:

– Тате, а какво ще ми подариш за следващия ми рожден ден?

Тогава бащата му написал писмо, в което момчето видяло думите: “Подарих ти сърцето си!”

Това е много трогателна и в същото време поучителна история за много хора. Защото колко пари се хвърлят на вятъра… А този мъж нямал нужната сума и взел, според него, най-разумното решение.

Ето какви са били последните думи на мъжа, които той записал за сина си:

“Здравей, сине, намерих ти ново сърце… Просто исках да ти кажа няколко неща. Искам винаги да слушаш майка си, защото тя е най-добрият ти приятел и семейството е много важно. И момичетата… Все още си малък за тях, но когато настане време, отнасяй се към тях като към принцеси защото те са си принцеси. И ако си казал нещо… Ако си обещал да направиш нещо, направи го, защото думата ти не трябва да става на две.

И ако имаш шанс да спечелиш пари, използвай го, дори ако понякога трябва да склониш глава. Не бъди глупак като баща си. Всичко ще бъде далеч по-лесно, ако имаш пари. Не пуши, не взимай наркотици, опитай се да бъдеш добър и честен. Ако някой се опита да те нарани, бъди мъж и се защитавай. И гледай лошите дни да не те сломят.

В живота има много хубави неща. Винаги ще бъда тук до теб. Точно тук (посочва сърцето си). Ще се видим по-късно, сине. Обичам те…”

Твоята оценка
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!