img

Вижте как изглежда най-скъпата Лада Нива в историята! Снимки и ВИДЕО

/
/
/
1155 Views

Lada 4×4 Bronto е най-скъпата версия на ВАЗ-2121 и за това си има причини.

Модификацията разполага със самоблокиращи диференциали отпред и отзад, усилен заден мост, специални амортисьори и по-яки пружини. Базовото оборудване включва ABS, климатик, подгряване на предните седалки, електрически стъкла, рейки или експедиционен багажник.

Въпреки това дори тази версия на съветската класика не може да се нарече автомобил за богаташи – за разлика от „бронтото“ на снимките. Неговият 15-годишен (!) собственик е похарчил толкова пари за доработки, че всъдеходът вече струва 2 000 000 рубли (€28 146).

Най-скъпата Niva

Двигателят е снабден с турбокомпресор Garrett GT17, благодарение на който мощността достига 135 к.с. Пружините са от Chevrolet Niva, клиренсът е увеличен с 5 см и са монтирани степенки.

Най-скъпата Niva

Немалко пари са вложени в аудиосистемата Alpine с говорители Pride и събуфър DeafBonce. Фаровете и стоповете са сменени със светодиодни, а мигачите са секвенциални.

Най-скъпата Niva

Най-солидната инвестиция обаче са джантите. Комплектът 22-цолови колела Vossen, обути в нископрофилни гуми Michelin Pilot 4S Sport, е струвал почти $10 000 (€8 890).

Източник: Аутоблиц

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!