img

Ето диетата, с която Мария Илиева се втали ударно след раждането – страхотно изглежда (Снимка):

/
/
/
1938 Views

Мария Илиева никога не е била сред болезнено слабите ни звезди, около бременността си певицата качи близо 20-тина килограма, с които упорито се бореше след раждането. Сега, обаче, Мария е видимо е отслабнала и в повече от страхотна форма , показват последните ѝ снимки.

Запознати издават, че Илиева стопила излишните тлъстини с много ограничения.

Тя си поставила за цел да смъкне останалите 7-8 килограма след раждaнето и успяла да го постигне. Още в шоуто „Като две капки вода” певицата изглеждаше отслабнала, но сега положителната промяна във фигурата й е още по-видима.

 

За да се втали, Илиева минала на така модерната в момента  кето диета – режим с ниско съдържание на въглехидрати и богат прием на мазнини. Тя консумирала предимно месо, яйца и зеленчуци. Стараела се в свободното си време да спортува, но напоследък рядко й оставало такова, защото лятото за нея бил натоварен сезон откъм музикални участия.

Мария Илиева форма

Говори се, че причината да се втали толкова видимо, е нова любов. Тя отдавна обяви, че се е разделила с бащата на сина си, а той от своя страна вече очаква наследник и мина под венчилото наскоро. Като цяло Мария упорито мълчи по въпросите относно личния си живот и предпочита вниманието на почитателите й да е съсредоточено върху работата й.

Макар че едногодишният й син Александър е още в крехка възраст, певицата побърза да се върне на работа скоро след раждането и сега успешно съчетава личните и професионалните си ангажименти. В момента тя е отдадена на турнето си и обикаля най-големите градове в България, но хлапето пътува с нея – докато певицата е на сцената, за малкия Сашко се грижи детегледачка.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!