img

Алекс Сърчаджиева е неузнаваема с новата си визия – по-секси и по-женствена от всякога (Снимки):

/
/
/
2110 Views

Шоуто, което набира огромна популярност, още преди да е излязло в ефир. “ Игри на волята “ обещава да бъде нещо като подобрената версия на „Сървайвър“.

Черешката на тортата е името на  Александра Сърчаджиева , която вече окончателно е водещата на новото хитово шоу . С коренно променена визия актрисата наесен ще даде старт на мащабния формат на NOVA – “Игри на волята: България”.

 

Зрителите скоро ще видят как Алекс влиза в първото си необикновено приключение . В продължение на 72 часа тя участва в снимките на промоционално видео към екстремното състезание. Различна и решителна, с вид на съвременна секси-амазонка , Александра се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища… и какво ли още не!

Алекс Сърчаджиева амазонка

“Като водеща, аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в „Игри на волята: България“ ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, споделя Алекс.

Игри на волята

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, познат с работата си в култови продукции и с едни от най-обичаните български артисти. Той признава, че част от сцените са много екстремни и се налага използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Алекс.

Алекс Сърчаджиева амазонка

Най-новият формат се очаква в ефира на NOVA тази есен, но снимките му започват след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото. За тях предстои приключение, което никой в България не е изживявал. На финала един от участниците ще спечели и 200 000 лева.

„Игри на волята: България“ започва скоро по NOVA.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!