img

Слави Трифонов обгради дома си с нечувани мерки за сигурност – ето от какво се страхува

/
/
/
1213 Views

Слави Трифонов е от хората, които не обичат медиите да надничат в личния им живот. Очевидно, обаче, освен от любопитни погледи, шоуменът се страхува и от крадци.

За да защити максимално дома си, тв водещият монтирал в къщата си в пернишкото село Кладницa, където живее, ново електронно изобретение . С него входната врата на дома му може да се отключи единствено с неговия пръстов отпечатък .Слави Трифонов

Това разкриват работниците, които са монтирали специалната защита, пише „Уикенд“. Ключалката представлявала дигитално устройство, което има брава и скенер за пръст. За да влезе вкъщи, Слави трябвало само да постави пръста си върху четеца на устройството, подобно на това, което имат айфоните за отключване на дисплея. Пръстовите отпечатъци на всеки човек са уникални и това прави този тип заключваща система изключително надеждна. Устройството позволявало запаметяването на максимум 120 отпечатъка. Но Дългия не разрешил на никой от своите близки да имат достъп до имението му.

Въпросното устройство струвало около 600 лева, сума, нищожна за неговия джоб. Електронната джаджа обаче си заслужавала парите, тъй като никой друг, освен него, не можел да влезе в баровския му дом. Слави бил много доволен от новата система, тъй като от години се притеснявал, че апаши могат да атакуват дома му докато отсъства. Освен страх от обири, шоуменът имал фобия от следене. Влизането в дома му само с пръстов отпечатък го карало да се чувства по-спокоен.

Кладница

Припомняме, че през 2013-та година Слави купи 4 декара край баровското селище и върху огромния терен построи дом по свой вкус, далеч от очите на съседите си. Инвестицията му в земя била в порядъка на 280 000 евро.

За строежа на къщата, обзавеждането и останалите екстри, тв водещият се изръсил с милиони. Въпреки че си подсигурил място, където да живее спокойно, без досадни съседи, той се постарал да ограничи достъпа на външни хора и неканени гости.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!