img

„Толкова много беше готин в началото, но какво му стана“ – Софи си призна за Гринго и счупената ръка:

/
/
/
1815 Views

Както вече писахме, Софи Маринова до преди няколко дни ходеше по участия с гипсирана ръка . Слухове твърдяха, че счупената ѝ ръка е в следствие на поредния семеен скандал с Гринго , завършил с физическо насилие .

От седмици певицата е разделена със съпруга си, едва няколко месеца след брака и медения им месец.Сега най-сетне Софи е свалила гипса, но певицата е забелязвана непрекъснато в компанията на сина си Лоренцо, който пази майка си от лоши мисли и буйния нрав на Гринго.

Софи и Лоренцо

Припомняме, че преди време Софка изненадващо се появи сама на партито по случай 35-ия рожден ден на своята приятелка Преслава. Всички гости на купона в популярна столична чалготека се чудеха къде е Гринго и защо Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се опитва да скрие с шал на цветя.

Злите езици говорят, че ромската перла получила травмата след последния скандал с изгората си. Междувременно айтозлията Тодор Давидов е забелязан да се забавлява в изцяло мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Софи на участие

Това не е първият скандал с насилие между двамата. През 2016 година Софка подаде жалба в полицията и охотно разказа как Гринго й счупил ръката. Тогава тя призна, че Гринго я пребивал от бой, като първото посягане било само няколко дни, след като станали гаджета. Причината за скандалите били битови. „Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам“, изплака Софи тогава.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!