img

Слави Трифонов купил тв „Евроком“?

/
/
/
1374 Views

Слави Трифонов кръщава телевизията „Канал 7/8“

Шоуменът Слави Трифонов май е купил телевизия „Евроком“ – носи се слух в медийните среди. Ако се вярва на приказките, сделката е била финализирана буквално преди дни – пише в. „Уикенд“. Очаквало се в най-скоро време тя да бъде официално оповестена. На този етап и Дългия, и „Евроком“ не коментират темата. Журналисти в телевизията признаха, че по коридорите се носи подобна мълва, но шефовете категорично отрекли. Слави никога не е бил забелязван в студиата на канала – коментира изданието.

Още когато Слави Трифонов обяви, че спира предаването си по Би Ти Ви, плъзна мълвата, че води преговори да купи медиата. Тогава се спрягаше сумата от 8 млн. евро. Според източник на изданието обаче, в крайна сметка цената е била намалена до 6 милиона евро. Дългия щял да финансира покупката с лични средства и кредит от банка, който да погаси в срок от 5 години.

Не е ясно и дали в медията ще настъпят промени, ако сделката е факт. В момента най-популярните предавания на канала са на Сашо Диков, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Николай Бареков и Жорж Ганчев. В общи линии, телевизията предоставя програмно време на всеки, който има възможност сам да финансира своя проект информира www.razkritia.com.

Източник на изданието твърди, че телевизията щяла да бъде с ново име и чисто нова визуална опаковка, която в момента се подготвяла. Медията щяла да се казва „Канал 7/8“ – на името на продуцентската компания на Слави Трифонов. Очевидно от ефира на медията Дългия ще загрява за политическата си кариера.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!