img

Николета иска син от Михайлов

/
/
/
881 Views

„В момента не съм бременна, но съм готова да родя още едно дете. Искам син и ще го кръстя Ники.“ С тези думи плеймейтката Николета Лозанова отговори на напористите въпроси на свои феновете ще става ли скоро майка, пише в. „България днес“.

Ни Ло рядко говори за личния си живот, но в разговор със свои почитатели разкри интересни подробности. Тя открито признава за две свои пластични операции – на гърдите и устните.

„Имам 375 кубика силикон във всяка гърда, устните съм си ги правила в специализирано козметично студио. В момента тежа 53 килограма. Носът ми си е мой и никога не съм го оперирала“, подхвана силиконката пиперливата тема за модерните напоследък операции на носа, които си направиха родни звезди като Преслава. Николета, която е първата и най-известната до момента носителка на титлата „Мис Плеймейт“, сподели мнението си, че след нея масово претендентките са нейни несполучливи копия.

„Не е достатъчно да инвестираш само във външния си вид. „Харизмата“ не се имплантира никъде“, самоуверено обявява Ни Ло.

„Съветвам момичетата да нямат маниакален стремеж към това да бъдат Николета Лозанова. Моята съдба не е тяхната карма“, продължава тя. В откровения разговор брюнетката разкрива още, че е изневерявала в предишни свои връзки, но самата тя не би простила подобно предателство. Николета запазва мълчание по темата дали планира сватба с Ники Михайлов и дали изобщо е получила диамантен пръстен и предложение от него. Двамата се събраха преди почти три години, но дълго криеха връзката си.

„Не си представям да съм с друг мъж освен него“, издава за сериозните си намерения Лозанова.

Източник: novini bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!