img

Нигериец и рускиня станаха родители на забележително дете (СНИМКИ)

/
/
/
25750 Views

Любовта и привличането определено не са от нещата, които да можем да контролираме. Не е изненадващо обаче, че атрактивните хора ни впечатляват, хипнотизират и понякога дори не можем да отделим поглед от тях.

Абсолютно нормално е и тази екзотична двойка между синеока блондинка и чернокож да привлече погледите и вниманието на хората по цял свят.

Двамата са семейство от няколко години и имат дъщеря, чийто външен вид буквално може да ви остави без думи. Той е нигериец, а тя рускиня. Двамата се влюбват безумно и без да губят време разбират, че са един за друг. По време на съвместния им живот им се ражда момиченце, което явно е взело най-хубавото от двамата си родители.

Майката -Ксения, е модел. Прекрасният ѝ външен вид си личи ясно още от ученическите години. След училище тя става един от най-известните модели в Съединените щати и работи с десетки известни агенции.

Ксения се омъжва за италианец, чийто корени обаче са от Нигерия. Хюго Юк е известен футболист. Той и любимата му стават родители през 2014 година. Само като погледнете детето им обаче може да останете безмълвни. То е взело тъмната кожа на баща си, кафявите очи и къдравата му коса.

Източник: rsmedia

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!