img

Защо умните шофьори си слагат ключовете в микровълновата печка?

/
/
/
3349 Views

Съвременните технологии постоянно се развиват, по-специално в автомобилния отрасъл и средствата за управление на колите. Например, още сега собствениците на коли могат въобще да не се занимават с ключовете си, защото вече има безконтактни ключове, които си взаимодействат с автомобила посредством радиовълни.

Въпросният механизъм е удобен за използване и гарантира максимален комфорт на всеки собственик на автомобил. Но самата технология обаче се оказа не толкова безопасна, както това изглеждана пръв поглед.

Оказва се, че съвременните крадци наколи вече отдавна са намерили начини да улавят тези радиовълни и да ги използват за свои цели. Именно това е причината за масовите кражби на автомобили във Великобритания, който продължава да запазва рекордни нива, защото броят на откраднатите коли вече възлиза на над 90 000 на година. Затова, ако вие използване подобен безконтактен ключ, то вие трябва да се замислите много добре за неговата защита, започвайки от изваждането на батерията, до увиването на ключа в алуминиево фолио.

Ние обаче ви предлагаме най-простия и проверен начин – поставете безконтактните си ключове в микровълновата печка. До колкото е известно, този битов уред излъчва опасни вълни, които могат да ви навредят. Именно затова устройството има уникална конструкция и защита, която не пропуска вълните. И когато вие слагате в микровълновата печка своите безконтактни ключове, то така ги правите недосегаеми за злосторниците.

Само не включвайте уреда, докато ключовете са в него. Това е опасно и може да ги унищожи. От въпросния метод се възползват вече огромен брой собственици на автомобили. Те са напълно спокойни за своите коли.

Източник:/auto.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!