img

Как да направим интериора на дома по-уютен и релаксиращ с помощта на картини

/
/
/
1259 Views

Колкото и натоварено да е ежедневието ни и колкото и да са многобройни ангажиментите, свързани с кариерата, едно е сигурно – след като работният ден приключи, ние трябва да се завърнем в един уютен дом с релаксираща обстановка, за да си починем пълноценно и да се заредим с нови сили. Ако прибирайки се вкъщи вместо спокойствие и хармония ви очаква скучна и недотам предразполагаща обстановка, то значи е време да промените нещо в декора.

Ако не разполагате с достатъчно време и средства, за да правите големи промени и свързаните с това дълги ремонти, можете много лесно да добавите повече комфорт и очарование към вашия интериор с помощта на картини.

Започнете от стаята, в която прекарвате най-много време – холът. Обикновено това е и най-посещаваната стая от всеки един член на семейството, така че, декорацията в хола трябва да е добре подбрана и да носи комфорт и спокойствие. Има много произведения на изкуството, от чийто сполучливи репродукции бихте могли да се възползвате, при това без да е необходимо да харчите огромни суми. Ще се сдобиете с качествено изображение от велик майстор, което ще ви помогне да създадете хармония в интериора и в същото време ще се докоснете до творческия гений на великите майстори и ще му се наслаждавате всеки ден.

За пример, сме подбрали няколко произведения велики художници, като сме сигурни, че с репродукциите на тези изключително въздействащи картини, вие ще можете да сътворите прекрасна домашна обстановка.

Розовото прасковено дърво от Винсент Ван Гог

Това невероятно произведение на Ван Гог е прекрасен избор, с който не само ще си осигурите много релакс, но и можете да освежите хола  с ярък контраст, който да добави повече живец в интериора, освежавайки по категоричен начин. Тази картина ще стои перфектно на фона на стена, решена в жълто, но същия успех можете да постигнете и ако стените са в оранжев или светло бежов нюанс.

Теменуги от Анри Фантен-Латур

Следващият пример е произведение от Анри Фантен-Латур, което определено е още един силно въздействащ вариант, с който можете да създадете релаксираща среда у дома. Окачете я на централно място върху стената и живителната сила на тези пъстри теменужки ще ви зарежда с енергия през цялата година, независимо от сезоните, които се сменят навън.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!