img

Пет храни, които да похапваме след тренировка

/
/
/
1152 Views

Ходенето на фитнес само по себе си не е достатъчно, за да бъдем във възможно най-добрата си форма. Правилното хранене е също толкова важно, колкото и самите тренировки. Всеки един треньор ще ви каже, че за да оформите своето мечтано тяло, вие трябва да внимавате и какво похапвате.

Предлагаме ви пет храни, които са подходящи за консумация веднага след вашата тренировка. Сигурни сме, че ако спазвате тези съвети, вие ще се радвате на едни по-добри резултати и по-добър лайфстайл в бъдеще.

  1. Яйца, сладък картоф и авокадо

Яйцата и картофите сварете, а авокадото нарежете. Яйцата са ценен източник на белтъчини, докато сладкият картоф ще ви даде така важните въглехидрати. Авокадото пък е източник на мазнини, без които също не може.

  1. Кисело мляко и пресни плодове по избор

Стига да искате, може да подсладите киселото мляко с една лъжичка мед. Киселото мляко също е източник на протеини, макар и доста по-малко, сравнено с месото, рибата и яйцата. Хубавото на тази храна обаче е, че не е калорична, което я прави подходяща за режими и диети.

  1. Сандвич с риба тон

Когато нямате какво да похапнете под ръка, винаги можете да заложите на класиката риба тон. Винаги е лесно да си направите един сандвич с нея, а това ще ви позволи да заситите нуждата си от така ценния за фитнеса протеин.

  1. Бананови палачинки

Внимавайте тук, защото в случая въглехидратите са повече, отколкото в предишно споменатите комбинации. Именно заради това недейте да прекалявате с техния брой.

  1. Пилешки гърди със салата

Пилешките гърди са един от най-добрите възможни източници на протеин във фитнес диетите. Когато ги акомпанирате със салата, вие поемате нужния брой белтъчини, без да се притеснявате за броя на калориите. Ако вкуса на бялото месо не ви харесва толкова много, експериментирайте с подправките, за да намерите най-добрия възможен вкус.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!