img

Хан Соло има брада в Star Wars Battlefront II

/
/
/
812 Views

Има нещо различно у Хан Соло в Star Wars Battlefront II. Чудите се какво може да е?

Star Wars Battlefront II е най-накрая тук, носейки с него нова история, която се провежда след завръщането на джедаите, но преди The Force Awakens. Много от героите, които обичате, се връщат замалко, като Лука Скайуокър.

Един герой, който се завръща в играта е любимецът на всички, Хан Соло. Просто погледнете екранната снимка:

Да, това наистина е брада на лицето на Хан, който обикновено е чисто обръснат. Срещаме брадата на Соло в замъка Маз Каната, където Хан е дошъл да получи някаква скъпа информация от императорски изменник, но в крайна сметка това няма значение, защото изборът на новия стил на Хан е невероятно разсейващ, научи iNFOBURGAS

Брадата на Соло всъщност не произхожда от Star Wars Battlefront II, а от сериала Aftermath от романа на Чък Уендиг. Тези книги заемат мястото си около същия период от време и виждат, че Хан и Чеуи пътуват до Кашхийк, за да освободят горската планета от имперското управление. Фактът, че Lucasfilm се опитва да поддържа новия канон сплотен с малки подробности като брадата на Хан, който се появява в двете и в книгите и в игрите,  хубаво, но новия му вид на екрана е малко шокиращ.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!