img

Италианец закъснявал за полет; пусна сигнал за бомба

/
/
/
1151 Views

Мъж от Италия закъснявал за своя полет, така че решил да го забави като пусне бомбена заплаха – ето как приключи историята

Защо това е важно?

Защото на всички ни се е случвало да закъсняваме за полет.

Дългата история накратко

Италианец, закъсняващ за полета си, толкова много е искал да го хване, че пусна сигнал за бомба на борда. Дългата история накратко, той не хвана полета и в крайна сметка завърши с белезници на ръцете.

Дългата история

Закъснявали ли сте някога толкова много за полет, че да сте готови да направите всичко, за да го забавите? Италианец намери начин да забави полета си, като се обади на полицията и пусна бомбена заплаха, за да може да стигне до своя полет.

Италианският вестник La Stampa разказа за полета на Alitalia от Торино до Рим, който е трябвало да излети по план, но в един момент се получава обаждане от човек, който твърди, че е чул двама пътници да си говорят на арабски, че „са поставили бомба на борда.“

Веднага след като летателния екипаж е бил уведомен за опасността, пътниците на борда са били евакуирани и техния багаж проверен, но властите не намерили нищо нередно.

А след като подалият сигнала мъж най-накрая стигнал до летището, той бил посрещнат от полицията и отведен в затвора за през нощта. Самолетът излетя два часа и половина по-късно.

Ако бъде осъден, човекът не само може да прекара известно време зад решетките и да плати солена глоба, но и да му бъде забранено да лети.

Смешното в цялата история е, че това дори не бе международен полет. Ако го беше пропуснал, щеше да има подобен след съвсем кратък период от време.

Подобен инцидент се случи във Франция миналия май, когато мъж пусна сигнал за бомба, за да може приятелката му да не изпусне полета си.

Както е поуката тук, момчета? Уверете се, че ще имате достатъчно време, за да се доберете до летището.

 

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!