img

Жена печели $1 милион, докато се опитва да даде урок на мъжа си

/
/
/
1472 Views

Жена си купува билет от лотарията, за да докаже на мъжа си, че никой не печели, а след това се оказва с печалба от $1 милион

Бъди Блекуел помолил съпругата си Гленда, 57, да му вземе два билета от лотарията. Раздразнена от съпругът си, че прахосва пари, тя си купува билет на стойност $10 за себе си, само за да му докаже, че никой никога не печели.

„Щях да съм лоша и да си купя билет, за да му покажа, че не се печели,“ казва Блекуел. „Понякога му се ядосвам, така че му казах, „Просто си пилееш парите“.

Но нейният план да му даде урок има обратния ефект, когато печели един милион долара. След като изтрива билета, веднага осъзнава, че първоначалният й план няма да сработи.

Трябваше да си върна думите обратно, но си струваше,“ казва Блекуел през смях. „Така, че бях много щастлива“.

Семейство Блекуел отиват до Рейли, за да си вземат чека, избирайки да вземат еднократната сума в размер на $600,000, $415,000 след данъците. Другият им вариант е да получават парите в продължение на 20 години от по $50,000, но Гленда се притеснява, че няма да живее достатъчно дълго, заради проблемите й със здравето.

„Мъчим се много, така че сега можем да си купим свой дом и своя земя. Ще бъдат платени и не трябва да се притеснявам за това повече,“ казва Гленда Блекуел. „Така, това е, което планирам да направя с част от парите, а с другата част мисля, да помогна на дъщеря ми и да заделя пари за двете ми внучета за колеж.“

И все пак, Гленда казва, че тя и мъжът й няма да си купуват повече лотарийни билети.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!