img

Paddy Power Betfair съобщава за 18% ръст в приходите

/
/
/
650 Views

Paddy Power Betfair публикува първите си междинни H1 резултати, според които е налице ръст в приходите с 18%, до £759 милиона.

Основната оперативна печалба на оператора е нараснала с 39%, до £148 милиона за шест месеца – до края на юни 2016, въпреки че след сливането бе регистрирана оперативна загуба от £48 милиона.

Онлайн приходите за Н1 се увеличиха с 20%, до £440 милиона, в същото време тези от спортбука също са нараснали с 20%.

Приходите на дребно също се увеличават, те достигат £147 милиона, което се равнява на 12% ръст, докато вземанията от Австралия и САЩ се покачват със 17% и 16% респективно.

В сравнение със същия период за миналата година,  EBITDA се е увеличила със 31%, което ни навежда на мисълта, че перспективите за Paddy Power Betfair са доста добри.

Операторъ преразгледа очакванията си за разходите за синергия за 2017, година по-рано от очакваното.

Бреон Коркоран, изпълнителен директор на  Paddy Power Betfair, каза: „Paddy Power Betfair преминава през значителни промени, и това ни се отразява доста добре.

Преструктурирането е в доста нареднал стадий, а освен това синергиите са на лице предсрочно.

Създаваме първокласен продукт, като използваме уникалнтеи активи и големите възможности, които имаме, наследени от  Paddy Power и Betfair, особено в сферата на технологиите, маркетинга и търговията.

Ни оставаме конкурентноспособна фирма, добре сливаща се с обкръжаващите я икономически и регулаторни среди. Силните ни позиции, увеличаването на мащаба и подобрените ни възможности, ни правят устойчива фирма с постоянен растеж.”

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!