img

Преминаване от пролетен към летен стил

/
/
/
804 Views

Преминаването от стил подходящ за хладните пролетни дни, към такъв за горещите летни, може да бъде трудно. Тук практичността е от голямо значение.

Фокусирайте се върху по-леките материи, акцентирайте на аксесоарите и обръщайте внимание на детайлите. Ето един списък с необходимите за прехода неща, който със сигурност ще Ви е от полза.

Чорапите

използвайте типа чорапи от снимката по-долу. Те няма да се виждат от маратонките или мокасините, а освен това и ще предотвратят неприятното изпотяване, което се получава, когато носите обувки без чорапи.

no show socks

Слънчеви очила

Неизменен аксесоар за горещите, слънчеви дни. Инвестирайте в хубави слънчеви очила, не си играйте с очите си, ще ви трябва да дълъг период. Изберете подходяща за вашето лице форма и цвят.

Панталон

В дните, в които памучните панталони са твърде формални, Ви препоръчваме да се доверите на протрити и леко накъсани джинси. Освен че са модерни, те са и удобни, а и да не пропускаме факта, че са и проветриви, чудесни са за преход между пролет и лято.

dunki

Променете материята на дрехите си

За лятото са ви необходими дрехи, направени от по-леки материи, дори ще е добре и да са малко-широки и свободни. Нали не искате да изпотявате някоя тясна и дебела блуза.

Нов аромат

Смяната на сезона трябва да бъде придружена и със смяна на парфюма. За сега оставете на страна тежките мъжки аромати, използвайте нещо по-леко и малко по-сладко, но не прекалявайте.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!