img

Съвети против изпотяване при мъжете

/
/
/
946 Views

При мъжете проблемът с изпотяването и по-сериозен, отколкото при жените, ето защо подбрахме няколко съвета, които смятаме, че ще Ви бъдат от полза.

1. Мъжете често си мислят, че антиперспирант и дезодорант са едно и също нещо, но всъщност не е така. Антиперспирантите съдържат съставки базирани на алуминия, за да предотвратят изпотяването, а дезодорантите осигуряват защитна миризма.

2. Ако често Ви се случва да се чудите тази миризма от мен ли идва или от този до мен, значи е време да започнете да използвате дезодорант. Особено преди излизания с приятели, срещи с жени и преди работа.

3. Нормално е да се потите под мишници, тъй като кожата там е тънка и в следствие на триенето и потните жлези се образуват мокри петна и лоша миризма. Използвайте антиперспирант, който намалява производството на пот и е нежен към кожата.

За по-добър ефект, съветваме да премахнете и окосмяването, което задържа бактерии и причинява изпотяване, отделящо неприятна миризма.

4. Много е важно е да перете ризата/блузата си след всяко носене и ако пак има неприятна миризма, пробвайте с антиперспирант, който е с 48 часово действие. Не е лошо като идея да имате и един в бюрото си.

5. Не използвайте стари дезодоранти и антиперспиранти, колкото повече стоят, толкова повече губят свойствата си.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!