img

Няколко начина за избелване на зъбите

/
/
/
1673 Views

Въпреки че зъболекарите твърдят, че избелването със синтетични продукти е безвредно за зъбите, всъщност не е така. Подбрали сме няколко естествени и изпитани начини за избелване, съобщи infoburgas.com

Правилно почистване

Хората го правят ежедневно, но за съжаление не по правилния начин. Задължително е да изберете подходяща четка и да не пропускате и кътче от зъбите си при четкане. Не пестете време.

Мийте зъбите си два пъти дневно

Не е трудно, ще Ви отнеме не повече от 10 минути. Миенето по два пъти ще предотврати появата на плака и ще запази зъбите Ви бели.

Не пушете

Ако искате бели зъби, забравете за цигарите. Дори и по три пъти на ден да миете зъбите си, ако пушите, резултата няма да има, а вие няма да имате бели зъби.

Стойте далеч от кофеин

Кофеина е едно от нещата, които най-силно пречат на белотата на зъбите. Той  се съдържа в кафето и чая, за това ви съветваме да се откажете от тези напитки или поне да ги намалите.

Яжте пресни плодове

Предните плодове са най-естествения начин за избелване на зъбите, освен това и вкусни и богати на витамини. С тяхната консумация можете само да спечелите. Особено важни в случая са пресните ягоди.

Портокалови кори

Портокаловите кори са много полезни. За избелване на зъбите могат също да помогнат. Всичко което трябва да направите е да ги търкате в зъбите си. Освен това комбинацията на лимонов сок и сол е доста добра.

Сода за хляб

Содата е най-стария метод използван за избелване на зъбите. Тя е съставна част на много пасти за зъби. За по-добър ефект може да смесите сода със сол, като търкате събите си с тази смес всеки ден.

Не използвайте вода за уста

Погрешно схващане е, че водата за уста има избелващ ефект, напротив, тя съдържа вредни елементи, които могат да оцветят зъбите.

Пийте вода

Пиенето на много вода позволява зъбите Ви да се изплакват по-често, което ще избегне плаката и оцветяването.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!