img

10 трика при гримиране, които всяка жена трябва да знае

/
/
/
1954 Views

Всички жени се гримираме, но дали постигаме възможно най-добрия резултат? пита infoburgas.com

Кимбърли Соун, директор в Bobbi Brown, е подготвила няколко съвета, с помощта, на които можем да бъдем сигурни, че използваме всичко от коректор и бронзант до спирала, правилно.

  1. Никога не поставяйте коректор или фон дьо тен като основа за грим на клепачите си, в противен случай ще имате гънка (тънка линия, в която се е събрало по-голямо количество сенки за очи).
  2. Използвайте пръстите си за нанасяне на фон дьо тен ако искате съвсем фино покритие. Ако искате по-плътно да го поставите, ще Ви е необходима четка.
  3. Нанасяйте пудра на частите от лицето Ви, които са по-мазни. Обикновено това е Т-зоната. Като съвсем леко поставете и по цялото лице.
  4. Бронзант трябва да сложите не само на лицето, но и малко на врата, както и по гръдния кош, за да е равен тена Ви навсякъде.
  5. При нанасянето на руж започнете от окото надолу по бузата, след това се върнете към ухото и после обратно надолу по челюстта.
  6. Използвайте молив за вежди, като се старайте да го нанасяте по горната им част, за да повдигнете погледа си.
  7. Уверете се, че с червилото не сте очертали устните си. Натиснете малко повече, за да е поставено плътно и равномерно.
  8. Преди да си сложите сенки, използвайте основа. Изберете цвят, възможно най-близък до тена Ви. Поставете основата по целия клепач чак до веждата. По-тъмен цвят сенки за очи може да поставите не по-високо от гънката на клепача.
  9. Когато поставяте молива си за очи се доближете максимално до огледалото. Започнете нанасянето от вътрешния ъгъл и се уверете, че сте приключили там където завършва сгъвката на окото Ви.
  10. Спирала нанасяйте като започнете от основата на миглите и продължите със зигзагообразни движения нагоре.
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!