img

Покер играчът Ричард Кол е в неизвестност

/
/
/
961 Views

От седмица родители и приятели търсят покер играча Ричард Кол.

Кол е пътувал от Копенхаген до Асен през Амстердам, а последна е говорила с него приятелката му Алиша Мери в понеделник, 25 януари, около 2 часа през нощта.

Приятелката му, живееща в Лас Вегас, обяснява че Кол пътува често и при последният му разговор той е бил в бар в Амстердам, заедно с хора, с които се е запознал малко преди това.

Richard Cole1

Беше навън с няколко човека, които е срещнал точно преди това, което е нормално за Ричард, т.к. е много приятелски настроен. Казах му да внимава, да се прибира, да вземе такси. Затворихме телефона и му изпратих снимка на адреса му, за да я покаже на таксиджията, но така и не получих отговор,“ казва Мери пред BBC.

След като не успява да се свърже с него след многобройни съобщения, тя си помислила, че Кол си е изключил телефона или че му е паднала батерията. Така продължила цялата вечер, но така и не получила отговор.

Близките му казват, че не е присъщо за него да изчезва без да се обади.

От полицията в Амстердам са проверили записите от камерите в района и са разпитали възможни свидетели, но не са успели да намерят никаква информация за следите на Кол.

Майката на Ричард, Деби Торнхил, е открила страница във Фейсбук. В нея пише: „Благодаря на всички за подкрепата, която ни оказвате, но още нямаме никакви новини от Ричард. Моля ви, продължавайте да разпространявате негови снимки с надеждата някой в Амстердам да го е виждал или да знае къде може да е.

Кол е бял мъж, 1,83м висок, слаб, с къса тъма коса и е носил дънки, тениска и яке Армани или Superdry. Всеки, който е видял Кол в понеделник вечер или има някаква информация за него, може да се свърже с местната полиция или да коментира на страницата във Фейсбук, за да може информацията да достигне до холандската полиция.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!