img

Покер Тайната Която Ще Ви Помогне Да Спечелите Много

/
/
/
966 Views

Забравете за покер изражението си – ръцете ви са тези, които могат да разкрият картите ви, смята ново проучване на Стандфордският университет.

Студентите гледали клипове на професионални играчи в действие, а след това класирали качествата на ръцете им. Когато ръцете на даден играч се виждали, неопитните наблюдатели били изненадващо точни в преценката на качеството на ръката, на базата единствено на начин, по който са си бутнали чиповете в центъра на масата.

„Намеренията променят начина, по който се движим по един много фундаментален начин,“ казва автора на проучването Майкъл Слепиян. „Така, когато хората бутат чиповете си в центъра на масата, за да направят своят залог, ако имат различни причини, за да го направят – една добра ръка срещу една лоша такава – те могат да го направят по малко по-различен начин.“ И заради това, че повечето играчи (включително и професионални) не го осъзнават, може никога да не им се случи да наблюдават начина, по който движат ръцете си.

Сравнете това с покер изражението, което дори и аматьорите знаят как да възпроизведат. „Играчите най-вероятно са наясно с израженията на лицето си и по-голяма част от движенията на тялото си, като накланянето напред или назад,“ казва Слепиян.

Във друго проучване, учените са открили, че колкото по-плавни са движенията на ръцете (според преценката на студентите), когато бутат чиповете си в пота, те смятат, че вероятността да са с печеливши ръце се увеличава. По отношение на това какво се смята за „плавно“, Слепиян казва „вероятно това са движения без колебание (преди да бутне чиповете), а не резки движения.“ Той също отбелязва, че скоростта и дори начина, по който играчите си играят с чиповете могат да повлияят.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!