img

Знаменитости Които Продават Трева

/
/
/
1300 Views

Пет знаменитости, които правят много пари от „пушещият“ ви навик

Известните личности използват имената и лицата си в замяна на някакво заплащане, което изобщо не е нещо ново. Помислете за Бионсе и Пепси, Аштън Кътчър и Орбит, героят на Бил Мъри в „Изгубени в превода“ и Ким Кардашиян и нейните таблетки за сутрешно гадене, които качваше в Инстаграм.

Но някои от най-големите знаменитости не одобряват списъка с незаконни вещества и вещи, очертани в Закона за контролираните субстанции. Това е една много, много модерна концепция.

Но това навлиза все повече. Като горски пожар.

С легализирането на канабиса за развлекателни цели, в четири щата и окръг Колумбия, медицинската марихуана се превръща във все по-широко достъпна в САЩ, Канада и извън техните предели, ние сме свидетели на раждането на една нова индустрия. И тъй като легализираната трева прави скока от мазетата на черният пазар до бутиците на главната улица, сигнализиращи за бума на бизнес възможностите за десетки хиляди предприемачи. Е, някои от знаменитостите също скачат на борда.

А тук има пет от най-видните личности, одобряващи наскоро легализираната марихуана и множество свързани с нея продукти.

Уили Нелсън

Willie's

Кънтри легендата и скорошният носител на наградата Гершуин, Уили Нелсън, винаги е бил прям по темата за легализирането на канабиса и конопа. Но сега той е най-големият единичен артист в пространството на сатива (сорт марихуана), с планове да отвори множество магазини с името Willie’s Reserve, в щатите, където тревата е легализирана, което планира за 2016г.

Говорителят на Willie’s Reserve, Майкъл Боуман, каза: „Наистина, той иска (марката) да обхваща личният му морал и убеждения. Така, че от самият магазин до това как ще работят с доставчиците и как ще се експлоатират нещата, това ще отразява живота на Уили.“

Екипът на Willie’s Reserve обясняват плановете на магазинът им като „анти-Уолмарт,“ една философия, която работи срещу други ганджа-предприемачи, които започват пътешествието си, с което искат да се превърнат в „Ebay на тревата.“

Уиз Калифа

Wiz Khalifa

Доколко легализирането на марихуана е засегнало хип-хопа? Неизмерно. Направете си кратка разходка из страниците в уебсайта на рапъри Уиз Калифа и ще видите множество различни маркови изпарители, бонгове, лули, табли за свиване, iPhone кейсове с листа на канабис и огърлици, а дори и собствени хартии за свиване с логото на Калифа.

А връзката на Калифа с хартиите за свиване едва ли е недоловима. Неговата песен Raw е повече реклама, отколкото изкуство, с отбран текст и познатите хартийки, с познатото лого, което се появява на екрана поне 10 или 15 пъти.

Бетъни Франкел

Встрани от статута ѝ на истинска домакиня, риалити феномена Бетъни Франкел е най-добре известна с нискокалоричните си упойващи средства, които продава под марката Skinnygirl. Така, ако Франкел се опитва да пробутва Skinnygirl маргарити, вина и ароматизирани водки, защо да не продава трева със същото име в щатите, където канабисът е легализиран?

Източници, близки до Франкел потвърдиха новото ѝ начинание в няколко медии, включително US Weekly, в началото на тази година, казвайки „това ще бъде един специално създаден сорт трева.“

Разбира се, „кльощавата трева“ е нещо, което вече съществува. Сортовете, с високо съдържание на ТХКВ (или тетрахидроканабиварин) са показали своите способности за подтискане на апетита в поне едно проучване. Един от тези широко достъпни сортове е Durban Poison.

Боб Марли

Bob Marley

За реге легендата Боб Марли, марихуаната (или ганджата) бе начин на живот. А неговото семейство запалва връзката с растението на покойната звезда чрез Marley Natural, една глобална марка канабис, която ще стартира съвсем скоро под ръководството на Privateer Holdings, един от най-големите частни инвестиционни посредници в света на марихуаната.

„Моят съпруг вярваше, че „билката“ е натурална и положителна част от живота,“ Рита Марли, съпругата на Боб, каза за старта на марката, „а той усещаше, че е важна за света. Той очакваше с нетърпение този ден.“

Marley Natural няма да отвори верига магазини, но ще стартира своя собствена серия аксесоари и сортове марихуана – „наследствени сортове ямайски канабис, вдъхновени от тези, на които се е наслаждавал Боб Марли,“ казват от компанията.

Снуп Дог

Snoop Dogg

След като вече посетихме магазина на Калифа, потапянето в електронната търговска платформа на Снуп Дог, озаглавена Snoopermarket, има перфектна логика. И уау, страницата на Снууп има дори своя собствена секция „Smoke аксесоари,“ отличаваща се с табакери, хартии за свиване, лули и дори iPhone калъфи с марката Снуп, с вградена запалка.

Ок, Снуп, печелиш.

Но най-значителният принос на Снуп към това пространство е изпарителя G Pen. Въпреки, че е най-добрият изпарител на пазара, първата самостоятелно брандирана лула на Снууп е отговорна за революционността на тази знаменитост. Когато G Pen дебютира за пръв път, с картата на родният град на Снууп, това бе голяма новина. Сега много други магазини имат свои собствени лули, включително Калифа. Сега Снууп има поне четири други лули в Snoopermarket. Но G Pen бе първата.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!