img

Ето как трябва да реагираш, ако видиш тези неща в спалнята й

/
/
/
1049 Views

Ако видите тези неща в спалнята й, ето как трябва да реагирате

Спалнята на една жена е нейното светилище. Това е мястото, където тя си отпочива след досадния работен ден, където се скрива от света и просто изключва за следващите осем часа. Женските спални са изпълнени с парченца от миналото (и разбира се, от настоящето). Ти трябва да се научиш да приемаш тези неща и причините те да бъдат там.

Нейните зловещи детски кукли

Точно както ти пазиш стари издания на Playboy, които си откраднал от баща си или онези боксерки, които имаш още откакто беше тийнейджър (сериозно, изхвърли ги), жените пазят неща от детството си, с които не могат да се разделят. Веднъж имах съквартирантка, която пазеше част от детското си одеяло и винаги го държеше в леглото си. Това нещо беше мръсно и отвратително, но идеята да го хвърли й изглеждаше по-ужасна от това да трябва да убие цялото си семейство.

Тениската на бивше гадже

Не бъди ревнив. Тениската сега е просто една страхотна тениска. Няма нищо по меко и удобно от тениската на бившия й от концерт на Металика, когато той е бил на 14. Жената до теб не го обича вече. Затова тя е с теб. Остави я да я носи.

Феминистка книга

Без значение дали е Кейтлин Моран, Камила Палия или последната книга на Хана Росин – „Краят на мъжете”, ти не би трябвало да се притесняваш и да се чувстваш застрашен. Това, че е феминистка не означава, че мрази мъжете. Означава, че просто не мрази себе си. Ако отвориш книгата и прочетеш няколко страници може дори да научиш нещо. Замисли се, жените са на твоя страна. Ако не бяха, нямаше да спят с теб.

Маска за сън и тапи за уши

Хъркането е ужасно, без значение колко секси е мъжа. Нищо не смущава съня повече от тътена, излизащ от гърлото на някой, който хърка. Ти остаряваш, както и твоите сливици. Когато си пил е дори още по-зле. Не се обиждай, но жената трябва да е подготвена за бурята. Маската за сън е просто за всеки случай.

Куп парфюми с по-малко от милилитър във всяко шишенце

„Довърши шишенцето и го хвърли”, нали? Може би не го разбираш, но за нея парфюмите са скъпи. Те са като злато или Ксанакс или чифт обувки на Ив Сен Лоран, които не й стават, но не може да се раздели с тях. Парфюмът е валута. Шишенцата са декоративни. Това е късче блясък от миналото сред тази съвременна модерна купчина боклук.

Лютив спрей, бейзболна бухалка или нож близо до леглото

Жените трябва да се справят с едно дребно нещо, наречено „страх от изнасилване”. Това е ужасното предупреждение, което са получавали още от малки: „пази се, имаш нещо, което всеки мъж иска, трябва да го пазиш и цениш”. Както казва Уанда Сайкс – „Нямаше ли да е чудесно, ако вагините ни можеха да се разглобяват?”. Щеше да е хубаво, но за съжаление не е така. Изнасилването съществува. Психопатите не се спират пред заключени врати. Лютив спрей, бейзболна бухалка или каквото и да е оръжие наистина е необходимо да бъде на една ръка разстояние, дори и тя никога да не трябва да го използва.

Вибратор                 

Това не би трябвало да ти го обяснявам. Ти си оборудван с ръката си, която използваш за самозадоволяване откакто си открил мастурбирането. Жените също си имат ръце, но понякога им трябва малко повече. Индустрията на секс играчките е създадена заради удоволствието на жените и те се възползват от това.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!