img

Уроци за езика на тялото от харизматични мъже

/
/
/
920 Views

Тайната да бъдеш харизматичен

Устата не е единствената част от тялото, която може да говори. В действителност, всички тези звуци, които излизат от лицето ви, не означават почти нищо в сравнение със сигналите, които изпращате с останалата част от тялото си. Вашата поза, изражението на лицето, жестовете с ръце, дори и онова нещо, което правите с вашите вежди, когато сте нервни – всички тези неща предоставят информация на останалите хора. Когато повечето момчета мислят за това да бъдеш харизматичен, те си мислят главно за това какво трябва да кажат, за да впечатлят една жена, шеф или клиент, но езикът на тялото е също толкова важен, ако не и повече. Момчетата трябва да помислят за съобщенията, които техният език на тялото изпраща. Поради това сме събрали няколко поуки, които можете да си вземете от поведението на някои от най-харизматичните мъже на земята.

Пристигнете готов

Проектирането на положителен език на тялото започва много преди да прекрачите прага. Ако се притеснявате дали ви отиват панталоните или начина, по който косата ви изглежда, ще изглеждате разтревожен и недружелюбен. Носенето на правилните дрехи и грижата за външния вид като цяло ще ви даде увереност, което незабавно ще бъде забелязано още при влизането ви в стаята, по същия начин, по който и Джордж Клуни го прави.

Използвайте социалния контакт

Ако някога сте гледали Бил Клинтън в действие, вие със сигурност сте забелязали ефективното му използване на социалните контакти. С умението на опитен политик, Бил Клинтън постоянно потупва хората по гърба и ентусиазирано стиска ръцете им. Той излъчва положителна енергия; той е едновременно кинетичен и магнетичен. И вие можете да канализирате част от легендарната харизма на Бил Клинтън, използвайки социалния контакт. Не трябва да прекалявате, но не се колебайте с ръкуването или потупването по гърба за добре свършена работа.

Усмивката

Усмивката може да каже повече за вас, отколкото почти всеки друг аспект от езика на тялото ви. Ето защо тя е в нашия списък на уроци от харизматични мъже за езика на тялото. Когато човекът отсреща види усмивката ви, той веднага ще разбере, че се чувствате добре, спокоен сте и се забавлявате. Обърнете внимание на почти всяка снимка на Оскар де ла Хоя – великият боксьор и притежател на усмивка за милиони. Тя е топла и непретенциозна. Той прилича на човек, с когото искате да пиете по бира. Това е харизма.

Стойте изправен

Изправената стойка е друг съществен момент от правилното въздействие на езика на тялото. Прегърбените изглеждат уморени и сломени. Момчетата, които стоят изправени, изглеждат като победители – точно като Майкъл Джордан. Той е толкова харизматичен, че сам по себе си се е превърнал в марка за милиони. Той е може би най-продаваемото човешко същество в историята. Не е нужно да си над 2 метра, за да стоиш изправен, просто дръжте рамената си назад и брадичката нагоре.

Запазете тялото си отворено

Друг важен елемент от харизматичния език на тялото е да държите тялото си отворено. По същество, това означава да не поставяте обекти между вас и другите хора. Например, не стойте изправен пред бара, а с гръб към него. Дайте възможност на хората да дойдат при вас и да се запознаят. Не прекръствайте ръцете си; Опитайте се да не държите питието си в предната част на гърдите. Това са признаци за защитни пози, които отблъскват хората. За пример можем да разгледаме някой като Стивън Колбърт. Той е винаги приветлив, заинтересован от останалите и отворен за тях.

Гледайте в очите

Избягването на контакт с очите на хората ви кара да изглеждате като болезнено срамежлив човек или като човек, който има какво да крие. Харизматичните момчета са уверени и умеят да поддържат разговора комфортен и за двете страни. Така че гледайте другите в очите, особено жените – те често определят очите като една от най-атрактивните мъжки характеристики. Защо иначе мислите, че Пол Нюман, с неговите ледниково-сини очи, е смятан за секс символ в продължение на толкова много години.

Изберете дрехите си да бъдат в тон

Когато става думи за изпращане на сигнали чрез езика на тялото, всички ние можем да извлечем поука от президента на САЩ Барак Обама. Той е най-стилният президент от времето на Кенеди и едно от най-майсторските му умения е да прави така, че дрехите му винаги са бъдат в тон. Той определя облеклото си спрямо обстановката – когато е на среща на високо ниво с други президенти винаги костюмът му е стегнат отвсякъде, а когато се среща с избиратели в някое градче вратовръзката му е обикновено разхлабена и ръкавите навити. Какъвто и да е поводът, той никога не изглежда не на място.

Езикът на тялото като начин за успех

Често казват, че една картина казва хиляди думи. същото важи с пълна сила и за езика на тялото. Ако искате да бъдете по-успешен с жените, в кариерата и в социалните ситуации като цяло, започнете да се вглеждате в това как го правят най-харизматичните мъже на земята и последвайте техния пример.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!