img

Ще има ТВ сериал на базата на филма „Taken“

/
/
/
817 Views

Американската телевизия NBC е поръчала създаването на телевизионен сериал, базиран на филмите на Лиъм Нийсън, които се превеждат на български като „Твърде лично“.

Защо това е важно?

Защото всички ние бихме искали да знаем как е стигнал до този „много специален набор от умения.“

Дългата история накратко

US телевизията NBC има намерение да създаде телевизионен сериал на базата на Taken (превеждан на български като „Твърде лично“) филмите с участието на Лиъм Нийсън. Сериалът ще бъде фокусиран върху предисторията на случващото се във фирма, като ще се съсредоточи върху образа на Нийсън – Брайън Милс – преди да се състоят събитията във филмите.

Дългата история

Гледали ли сте Taken, Taken 2: Taken on Vacation и Taken 3: Not Taken, Just Killed? Ако да, значи сигурно поне веднъж сте си казвали: „човече, просто не можа да се наситя да гледам как Лиъм Нийсън удря европейските момчета в гърлото“. Ако е така, може да се каже, че имате късмет: Различни репортажи съобщават, че NBC са се заели със заснемането на поредица от серии на нов телевизионен сериал, базиран на историята на Брайън Милс от Taken.

В първия филм, Нийсън обяснява на албанския антагонист с известния си цитат, че има „много специален набор от умения, умения, които съм придобил в течението на дълга кариера; умения, които ме правят истински кошмар за хора като вас“. Безброй смешни гласови съобщения по-късно, филмите не са ни дали никаква допълнителна информация що се отнася до това откъде са придобити тези умения и какви по-точно са те. Третият филм намекна, че Брайън Милс (образът на Нийсън) е бил военен специален агент преди да „изчезне“, навявайки на мисълта, може да се е присъединил към ЦРУ. Това все пак е нещо, но не обяснява напълно как един човек може да се научи как да се измъкне от устройства за изтезания, да избяга от множество препятствия и да удари толкова много лоши в гърлото.

Това ще бъде във фокуса на поредицата на NBC – кой е Брайън Милс, преди той да се сдобие с тази нереално красива съпруга и досадна дъщеря и каква по-точно е била кариерата му, че така да го дистанцира от тях. Люк Бесон, който пише оригиналните филми, е начело на проекта, но все още няма новини за това кой ще пише, ръководи и режисира сериала. Засега няма индикации, че Лиъм Нийсън ще участва.

С тази новина, ние можем официално да определим нова тенденция сред телевизионните студиа: Взимане на популярна серия от филми и създаването на предистория на малкия екран. Fox вече пожънаха успех с Gotham, който се осланя на успеха на Dark Knight на Кристофър Нолан. Остава само да видим дали телевизионната версия на Taken ще бъде толкова добра, ако в нея не участва Нийсън.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!