img

Модни съвети за ниски мъже

/
/
/
2954 Views

Височината не е фактор, който трябва да ви отказва от преследването на перфектен стил. Ниските мъже имат известен недостатък, защото производителите на дрехи не мислят за тях, но затова ние сме тук.

Ако четете тази статия, това най-вероятно е свързано с обстоятелството, че не сте доволни от вашата височина. Не се обиждайте; Аз също като вас бих искал да бъда няколко сантиметра по-висок, но за съжаление ние нямаме контрол върху това колко високи да бъдем… или поне на този етап нямаме контрол, дано някога в бъдещето и това да бъде възможно.

Докато не се стигне до този момент, ниските мъже ще продължат да имат известен недостатък в света на модата от гледна точка на намирането на комбинации, които да стоят добре, тъй като малко производители правят дрехи за мъже, които са по-ниски от 1,65 м.

Е, затова ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-хубавите дрехи, които ви стоят добре и ще успеят да ви направят да изглеждате по-висок по време на този процес.

Съвети как да изглеждате по-висок

Преди да започнем с модните съвети, нека преди това ви запознаем с някои прости, но често пренебрегвани трикове, които могат да ви помогнат да изглеждате по-висок в очите на останалите:

1. Поддържането на добра стойка на тялото е ключът, ако искате да стигнете максималната си потенциална височина. Не забравяйте да седите с изправен гръб и да държите главата си гордо високо вдигната по всяко време. Отпуснатата и прегърбената позиция на тялото само ще ви накара да изглеждате още по-нисък, да не говорим за демонстрираната по този начин несигурност в себе си.

2. Като общо правило, имайте предвид, че късата коса работи най-добре за по-ниските мъже. Дългата коса има неприятното за вас свойство да крие рамената и врата и по този начин главата и тялото ви да изглеждат като една част от тялото, което определено не ви помага в стремежа да изглеждате по-висок.

3. Друг съвет, за да увеличите вашия ръст, е да се поддържате в добра форма и спретнат по всяко време. Тежките и изключително мускулести мъже са склонни да изглеждат по-широки и за сметка на това по-ниски, но запазването на слабо тяло и изграждането на някои мускули (такива като изградени и добре оформени рамена) може да ви помогне да добавите някой и друг сантиметър към цялостната си височина.

Запътете се към магазините

Най-добрият начин да започнете с пазаруването е като отворите интернет или някой справочник и започнете да звъните на различни магазини за мъжки дрехи да ги питате какви стилове и размери имат в наличност. Вие също така трябва да попитате продавача дали правят специални поръчки за по-ниски мъже и дали предлагат дрехи по поръчка.

Освен това, още един начин да си намерите лесно по-малки размери и като поръчате дрехи от специалните каталози за такъв тип номерация. Друг вариант е да потърсите в големите молове в секциите за юноши и момчета (ще бъдете изненадани от това колко хубави неща можете да намерите там!).

Общи стайлинг съвети

Носете вертикални райета

Всичко, което увеличава вашата височина, е добро дошло. Например, вертикалните райета в облеклото могат да създадат илюзията за по-високо тяло. Някои модели и шарки също предлагат този вертикален ефект.

Забележка: Стойте далеч от карираните ризи.

Носете един цвят

Носенето на риза и панталон в един и същ цвят ще спре очевидните прекъсвания във вашата естествена фигура и в резултат на това ще създаде илюзията, че сте по-висок.

Помислете за тъмните нюанси и леките платове

В допълнение към това, тъмните цветове, особено черното, имат отслабващ ефект върху визуалния поглед на тялото и помагат на по-ниските мъже да изглеждат по-издължени. Същото важи да леките платове. По-тежките материи, от друга страна, са склонни да ви направят по-обемист и по-нисък.

Правилният размер е ключът

И накрая, не забравяйте, че е много важно дрехите ви да ви пасват безупречно. По-свободните дрехи могат да ви направят нисък и набит, така че се доверете на облеклото, което ви седи идеално по тялото, а не е провиснало.

От краката нагоре

Обувките

Един от начините за увеличаване на ръста е като носите увеличаващи височината обувки или допълнителен инструментариум като дебели стелки и т.н. Тези неща могат лесно да добавят няколко сантиметра към вашата височина.

Шопинг съвет: При пазаруване на обувки, опитайте се да се придържате към по-обемистите стилове, така че краката ви да не изглеждат твърде малки.

Блузи

Избягвайте да носите блейзери и жилетки с повече от три копчета, защото те ще привлекат нежелано внимание към по-късата ви горна част на тялото. Също така трябва да се уверите, че вашите блейзъри и сака падат малко под задните ви части, защото това ще направи тялото ви да изглежда малко по-продълговато. Ако ще носите костюм, трябва да закопчаете всички копчета (включително и най-долните), тъй като това ще направи така, че да изглеждате като по-висок човек.

Освен това, когато носите спортно сако, трябва да сте сигурни, че има колкото се може по-малко контраст между сакото и панталона – това се прави с цел да се запазят естествените вертикални линии. Цепките по средата и отстрани също добавят към ефекта на продължаващата вертикална линия.

От гледна точка на пуловерите и тениските, вратовете във формата на буквата V могат да направят така, че торсът ви да изглежда по-дълъг. Пуловерите с поло яка, от друга страна, могат да ви направят да изглеждате като по-набит, тъй като те скриват врата.

Хубаво е да знаете, че загащването на горната ви дреха по принцип поставя ударение върху краката и торса, което може да ви направи да изглеждате по-нисък.

Шопинг съвет: Намаляването на дължината на тениската е като цяло по-лесно, отколкото намаляването на дължината на ръкавите, така че на първо място се уверете, че дрехата ви е добре около рамената и ръцете. Ако това е така, след това няма да имате проблеми с регулирането на цялостната дължина.

Панталони

Не носете панталоните си твърде високо; трябва да ги носите точно над бедрата. Също така, избягвайте панталоните, които седят под горната граница на бедрата (дори и ако са модерни), тъй като те правят краката да изглеждат по-къси, отколкото наистина са.

Освен това, забравете за всякакъв вид нагъване около ханша и препълване на джобовете, тъй като тези неща ще ви направят да изглеждате по-широк и по този начин по-нисък.

Панталонът ви трябва да поляга на обувките малко повече от обикновеното, за да направи краката ви да изглеждат по-дълги.

Експертите препоръчват да се избягват напълно и маншетите. Ако все пак решите да ги носите, трябва да са по-тесни от нормалното. И накрая, имайте предвид, че панталоните без плисети или с едно плисе са по-подходящи от панталоните с множество плисети.

Шопинг съвет: Ако не можете да намерите някакви панталони, които да ви седят добре и да се вписват в гореописаните правила, винаги можете да ги изработите по поръчка при шивач.

Аксесоари

Когато става дума за аксесоарите, ниските мъже трябва да избягват папийонките. Вместо това, те трябва да носят по-тесни вратовръзки; солидните диагонални модели работят най-добре.

При купуване на колан, не забравяйте, че можете да го регулирате на всякаква дължина просто като добавяте допълнителни дупки. А колан, който не разполага с дупки, е може би най-добрият вариант, защото е напълно регулируем за перфектно нагаждане.

Не бива да пропускате, че жартиерите подчертават естествената вертикална линия, така че трябва да ги избегнете.

Шопинг съвет: Макар и да се повтаряме, ще ви кажем, че можете да намерите много стилни аксесоари точно като за вас в специалните каталози, в местните специализирани магазини или в част от секциите за момчета в големите магазини. Ако имате проблем с намирането на чорапи, които да ви стават, винаги можете да проверите за добри модели в секцията за жени.

Просто изглеждайте добре

Само не забравяйте, че най-важното нещо е не това задължително да изглеждате по-висок, а в това да изглеждате колкото се може по-добре. Правилните размери и правилните стилове могат да ви направят да изглеждате страхотно, независимо от височината ви.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!