img

Смартфон Робин

/
/
/
795 Views

iPhone 6S е на път, но този телефон може да ви сграбчи вниманието

Арената на смартфона става наистина интересна напоследък, с много нови фирми, които се опитват да навлязат на пазара и да направят няколко готини продукти, но Робин е един нов смартфон, в момента финансиран от Kickstarter, който определено се откроява.

Екипът се състои от Скот Кройл, бившият ръководител на дизайна на HTC. Той е отговорен за широкото обществено одобрение на HTC One M7. Том Мос, бившият ръководител на бизнес развитието и партньорствата за Android, към Google. И Майк Чан, един от първите софтуерни инженери в отбора на Android.

Основният коз в продажбата на телефона е, че предлага 100 GB външна памет безплатно, в допълнение към 32 GB, които предлага самият смартфон. И телефонът управлява интелигентно външната памет. Когато сте вързани към WiFi, телефонът ще обновява безопасно приложения, файлове и снимки, които не сте ползвали от доста време, а след това ще ги премахне от паметта на телефона и ще ви даде възможността да правите снимки и да теглите, колкото искате приложения и никога няма да е нужно да се притеснявате за изтриването, на каквото и да е, за да освободите пространство. Всичко от външната памет е винаги достъпно, а всички икони остават видими на телефона ви. Така, когато искате да използвате приложение, което не сте отваряли от дълго време, то автоматично ще се прехвърли в паметта на телефона ви и ще ви позволи да го отворите сякаш нищо не се е случило.

Характеристики:

  • Процесор Snapdragon 808
  • 3 GB RAM
  • 5,2-инчов 1080p екран
  • 13 мегапикселова камера
  • 2600 mAh батерия
  • Преден стерео високоговорител
  • Сензор за пръстови отпечатъци

 

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!