img

Мъж Губи Предложение за Работа След Като Изпраща Гола Снимка

/
/
/
647 Views

Правило №1, когато търсите работа? Не изпращайте голи снимки на хора от човешки ресурси

Защо това е важно?

Защото съобщенията със секс съдържание, наистина никога не са добра идея.

Дългата история, казана накратко

След като получава оферта за работа, един американец изпраща по погрешка две свои голи снимки на мениджъра от човешки ресурси, от компанията, която иска да го назначи на работа. Полицията се намесила и офертата е била оттеглена.

Дългата история

В днешния забързан и ултра-конкурентен пазар на труда, е разбираемо да бъдеш благодарен, след като си получил предложение за работа, за която си се борил усилено. За да изразите своята благодарност, не би било неразумно да изпратите благодарствена картичка, малък подарък или дори да предложите на новият си шеф да му вземете бира. Това, което не трябва да правите обаче е да изпращате на мениджъра от човешки ресурси снимки на члена си, за да не свършите като мъжът, който сега се оказва без работа и с проблеми със закона.

След получаване на условно предложение за работа (едно от условията вероятно е да не изпращате съобщения със сексуално съдържание на колегите си), 23-годишният кандидат изпратил две текстови съобщения, съдържащи голи негови снимки на въпросният мениджър на 11 август и още едно на 13 август. Явно не знаел за гафа, човекът след това се обадил в компанията, за да приеме предложението. След това те разбрали, че кандидатът и мистериозният воайор са един и същ човек.

Мениджърът от човешки ресурси се обадил в полицията, след като получил второто съобщение и направил връзката, а когато полицията се сблъскала с човека, той твърдял, че е недоразумение и че изображенията са били предназначени за някой друг. Полицията препоръча на човекът да прекрати всякакъв контакт с жертвата, а тя отказа да повдигне обвинения.

„Разбрах, че са оттеглили предложението си за работа,“ каза Майкъл Рут от чикагската полиция.

Това е един чудесен пример за това защо да не изпращате снимки на члена си, освен ако от другата страна не са го поискали преди това. Просто не го правете.

Станете цар на дискусията

Задайте големият въпрос: Трябвало ли е да се намесва полицията и трябваше ли човекът да изгуби предложението за работа, заради една грешка?

Кажете нещо смущаващо: Ето защо е създаден Snapchat.

Споменете този факт: Изпращането на съобщения с такова съдържание е свързано с по-голямо удовлетворение в мимолетни връзки, но се оказва, че не добавя същата искра и в професионалните взаимоотношения.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!