img

Есенни Аромати

/
/
/
848 Views

Ще миришете по-добре от всякога през този сезон

Есента е зад ъгъла и не ви трябва календар, който да ви го каже. Есента започва и в Старбъкс, с пускането на известното им лате с аромат на тиква. Латето има толкова голям брой фенове, че Старбъкс дори създаде уникален профил за него в Туитър. За да не остават по-назад, компании като Дънкин Донътс предлагат свои собствени лакомства с есенна тематика. И ако вкусовите ни рецептори са толкова важен фактор в символизирането на началото на есенният сезон, тогава можете да се обзаложите, че обонянието ни има още по-голямо влияние върху нас.

И щом обонянието ни е толкова мощно, козметиката, която употребяваме може значително да повлияе на начина, по който и жените около вас усещат есента. Всеки път, когато излезете, искате вашият стил да личи, така че е важно да носите аромати, които не само са подходящи за времето през този сезон, но също да призовават топлите чувства на есента. Тя носи топли, пикантни аромати на сладост и цитрусови плодове. Есента внушава аромати на ябълков пай, канела, началото на горенето на дърва в камината и разбира се аромата на тиква. Освен това, есента е времето на дъждовете, семейството, приятелите и възможностите за страстни романси. Това са ароматите, които предизвикват психологически комфорт и сплотяването на хората. Което е точната причина поради, която да искате да носите аромати, които предизвикват тези чувства. Както при всичко, увереността може да ви отведе, където пожелаете, когато поискате, но увереният мъж, който продължава да носи шорти в снежната зима е по-вероятно да събере реакции на неудобство от страна на жените, вместо вниманието, което му се иска.

Тук има три примерни аромата за този есенен сезон, които трябва да се уверите, че имате в гардероба си и можете да ги носите уверено с есенното си облекло.

Gucci Pour Homme II от Gucci

esenni aromati-gucci

Този аромат от 2007г. е личният ми фаворит за този сезон. Той обхваща всичко, което един мъж иска да представлява и всичко, което една жена иска да усети върху един мъж. Той е мощен и чист, с нотки на виолетови листа и бергамон. Този аромат е сладък и секси, с тъмен взрив на канела. Ще разпознаете Gucci Pour Homme II точно по канелата, която е в една перфектна комбинация за този есенен сезон. В крайна сметка, този парфюм, с топла и опушена смесица, кара всяка жена около вас да изпита нуждата да се приближи.

DKNY Be Delicious Men от Donna Karan

esenni aromati-dkny

Най-близката версия на тиквеното лате на Старбъкс ще откриете в този аромат. Само не казвайте на никого името на парфюма, който носите. Въпреки, че името може да не е най-мъжкото нещо, което имате в гардероба си, аромата е увлекателен и приветлив. Имайте предвид, че само защото е еквивалент на аромата на това лате, не означава, че ще миришете на Старбъкс. Заменете тиквата със зелени ябълки и смесете със сладки нотки на кафе, а след това се чувствайте свободни да го наречете ябълково лате. С ролята, която играе аромата на ябълки тази есен, от току-що набрани ябълки до ябълковият пай, парфюма ви ще съвпадне перфектно със стилът, който носите през този сезон.

November от CB I Hate Perfume

esenni aromati-november

От Кристофър Брозиус, парфюмериста, който е известен с твърдението си, че омразата му към парфюмите и отдадеността му в създаването на аромати, които разказват история, идва това майсторски изработено определение за есента, съвсем уместно наречен „Ноември.“ Това, което е направил Брозиус тук е точно това, за което е създадена парфюмерийната му компания. Взел е тези аромати, които смята, че са най-важните за ноември и ги е смесил до съвършенство, създавайки истински есенен шедьовър. С нотки на тиквен пай, ябълки, дървен дим, суха трева, гъби и нотка на бор. Ще ви бъде трудно да откриете нещо, което да улавя с по-голяма точност същността на есента.

***

С тези три парфюма в арсенала ви тази есен, вие няма да бъдете мъжът, който просто е облечен за есенният сезон, но също ще бъдете човекът, който се откроява от останалите, защото мирише като есен. И от тази есен напред, никога няма да погледнете назад.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!