img

Топ 10 Билкови Добавки

/
/
/
7681 Views

Билковите добавки могат да променят всичко. Опитайте тези и вижте сами!

Ако сте честни със себе си, вероятно в момента работите с около 40% от възможностите си. Ако сте като повечето хора, вашият лек за тази ситуация до голяма степен започва и завършва с чаша кафе всяка сутрин.

Вярвате или не, има един цял свят с напълно законни, научно изследвани билкови добавки, които можете да добавите към сутрешният си ритуал, които ще ви направят много по-енергични, отколкото кафето само по себе си.

Част от проблема с хранителните добавки е, че претенциозните компании не правят необходимото, за да бъдат проверени. Много от билковите лечения са съществували от зората на човечеството, но е изненадващо колко малко научна информация има за тях. Със сигурност тези билки и витамини са били научно изследвани, но за да съберете нещо полезно, ще трябва да бродите из безкрайните страници на научните списания.

Ето защо сме големи фенове на Examine.com. Това е уебсайт посветен на събирането и организирането на действителни изследвания, направени за добавките, за да се отсее науката от слуховете и да се разбере как наистина работят. Те са отсели хиляди проучвания за витамините и билковите добавки, оценили са тези изследвания, въз основа на нивото на научна прецизност и след това са ви дали една лесна за храносмилане информация за това какво правят и какво не. За нашият списък с добавки се свързахме със Спенсър Надолски, ръководител на изследванията, и помолихме него и екипа му да съставят списък с 10-те най-доказуемо полезни билки и витамини, които момчетата трябва да помислят да вземат.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!