img

Двойка Която Напусна Работа за да Пътува по Света Сега Чисти Тоалетни

/
/
/
867 Views

От пътуването по света до търкането на тоалетни, за да оцелеят…

Защо това е важно?

Защото всеки иска да напусне работа и да пътува по света. Понякога, това не е толкова бляскаво, колкото може би си представяте.

Дългата история, казана накратко

Шанел Картел и Стийво Дърнбъргър, южноафриканската двойка, която напусна работните си места в Йоханесбург, за да пътува по света, не скача от радост. Те търкат тоалетни и вършат цял куп доброволческа работа за квартира и храна.

Дългата история

Суровата действителност на икономиката ни или просто една красива глупава идея?

Шанел Картел и Стийво Дърнбъргър изглежда са сглобили най-големият пъзел на живота си по-рано тази година. Двойката напусна успешната си работа в агенция по-рано тази година, за да пътува по света, поствайки снимки в социалните медии от техният ваканционен живот. Това изглежда като правилният избор, въз основа на снимките, които са били публикувани в Инстаграм.

The Couple 2

Оказа се, че двойката вероятно е направила огромна грешка, т.к. не всичко е било приказно. Влюбените южноафриканци трябвало да търкат тоалетни и започнали да тършуват за пари, защото имали нужда от тях.

Двойката в момента е в Гърция, наскоро публикува блог пост, озаглавен „Защо напуснахме работните си места в областта на рекламата, за да търкаме тоалетни,“ вдъхвайки увереност на вярата им, т.к. е било доста трудно да свържат двата края. Не само полирали порцелан, но и трябвало да чистят кравешки изпражнения, да носят чакъл, да оправят легла и да полират винени чаши, да не говорим за натоварващият доброволчески труд.

The Couple 1

Звучи като честна сделка, но следващият път, когато някой ви каже, че е пътували по света, в търсене на невероятни приключения, уверете го, че го очакват точно тези работни места.

„Въпреки, че знаехме, че няма да е лесно, със сигурност учим бързо, че това не е за хора със слаби сърца и трябва да се научим да реагираме и да се адаптираме към всичко, което ни се изпречи на пътя,“ пише Картел.

Остава да видим дали двойката ще се върне в Йоханесбург или ще се застоят малко по-дълго.

„Виждате ли, за да дойдем от лукса, който сме оставили зад гърба си в Йоханесбург… сега сме от другата страна. Ние сме чистачи на тоалетни, търговци в магазин за хранителни стоки и носим чакъл,“ признава Картел.

The Couple 3

Двойката уверява всички, че си прекарва добре, но все пак е трудно да живееш техният живот в момента, особено без нещата от първа необходимост. Ей, тя поне е честна. Може би реалността ще изплува за тези любовници?

И все пак, двойката е научила някои ценни уроци в живота.

„Няма нищо подобно на това да замениш милионни бюджети за реклама, за да търкаш тоалетни, за да те научи на смирение, живот и значението му във всеки един ден, дори и да е бил последният ти.“

Добре казано.

Станете цар на дискусията

Задайте големият въпрос: Какво, по дяволите, е очаквала тази двойка?

Кажете нещо смущаващо: Със сигурност познаваме много хора, които с удоволствие биха вършили тази ужасяваща работа в замяна на невероятно пътуване.

Споменете този факт: Двойките, които пътуват заедно, обикновено изпитват засилено усещане за интимност.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!