img

2016 Mercedes-Benz AMG GT S

/
/
/
1009 Views

Чисто новият Mercedes-Benz AMG GT S е най-добрият помощник за увеличаване на самоувереността.

Игра на увереност: Този суперавтомобил действително си струва цената.

В един свят на богатите мъже, хората изглежда шофират по-малко от обикновено. Защо карането на автомобил (на стойност от няколко средно-годишни заплати) все още е толкова голям проблем?

Затворете очи и си представете колата, която винаги сте искали. Не тази, която карате в момента, не първата ви кола, а колата, ако парите нямаха значение, в която си се представяте. Ако е купе – бърза, елегантна, вероятно това е Mercedes AMG GT S.

2016 Mercedes-AMG GT.

Този автомобил си е голяма работа. Това е нов дизайн за 2016г., който развива вече успешният двигател и дизайн на немският производител и проправя пътя към щастието за своите шофьори в скоростта, комфорта и разбира се, увереността.

Озовах се в един от тях преди няколко седмици, шофирайки към PGA Championships в Шебойган, Уисконсин, дом на крановете Kohler, сиренето и предаността към автомобилната култура.

2016 Mercedes-AMG GT.

Паркинга на турнира бе претъпкан, пълен със зрители, дошли да гледат финала на сезона, много от които шофират подобни, ако не и по-скъпи автомобили. Някои приемат „моята“ кола и моето решение да я притежавам. Старая се да не се хваля със заплатата ми от свободната практика, уверявам се, че е заключена и се насочвам към тентата на медиите, с невероятна увереност. Защо?

2016 Mercedes-AMG GT.

Статуса и ефекта върху самоувереността от това да караш суперавтомобил като този не се е променил още от създаването на първата кола. Това не е новина, но е интересно предвид факта, че хората с работа, сега шофират доста малко, отколкото преди рецесията. Според експертите, обаче, това има нулево въздействие върху тесните връзки между колите и самоувереността, която усещате, когато ги карате, особено коли като тази.

2016 Mercedes-AMG GT.

„От разхода до конските сили, до невероятният символ за статуса, автомобилът – откакто сме организирали живота си около градовете и на начина ни на придвижване е придадено нещо като статус, позиция и стремеж,“ казва Рон Булинг, професор по изучаването на транспорта в Университета на Торонто. В обобщение: дълбокото въздействие на това да притежаваш кола, като GT S все още е много реално.

Фалшивата ми увереност може да има общо с редица неща. Може да е свързана с представянето на автомобила (вдига от 0 до 100 за по-малко от четири секунди, това все пак е мерило за стойността на двигателя). Също така може да има общо с интериора на GT S, на който аз едновременно се възхищавам и се плаша (конзолата е една част от суперавтомобила, друга е суперкомпютъра; волана е ръчно шит с кожа Nappa и където и да погледна и да докосна, най-добрите материали и изработка, се усеща качеството и ексклузивността, които само Mercedes може да осигури.

Но в крайна сметка, смятам, че е заради това, че автомобила е визитна картичка, ненаподобяваща никоя друга от флотилията на Mercedes. Никога не съм шофирал автомобил, който да ме кара да искам да бъда по-богат, за да мога да се забавлявам на идеята да притежавам нещо като AMG. Обикновено, предпочитам да си карам мотора. А това, според Брандън Коте, мениджър на изключителните автомобили в Mercedes-Benz USA е точната идея.

Mercedes 5

„Всеки автомобил е емоционална покупка,“ казва той, „и искаме шофьорите да се чувстват вдъхновени всеки път, когато запалят двигателя.“

Е, тогава мисията е изпълнена.

Нещата, които трябва да знаем за новият AMG GT S

На кого са му притрябвали вертикално отварящи се врати? Mercedes е захвърлил подписа на предходните модели, а вратите първоначално дадоха на купето много влияние сред другите автомобили. Честно казано, кой има нужда от това? Моделът от 2016г. радва очите и по-важното, скок напред, когато става въпрос за функционален дизайн. (Всъщност можете да ги отворите на паркинга.) Казваме им, прав ти път.

От 0 до 100 км/ч в рамките на четири секунди. Въпреки, че почти никога не можете да я използвате добросъвестно, двигателят на GT S скача от 0 до 100 за 3,7 секунди. Над 130 км/ч обаче достига, когато колата наистина има сцепление с пътя и тръгва, когато ниското тегло на автомобила се вкопчи в асфалта като лепка.

Визитна картичка като никоя друга. Шофирането на 2016 AMG GT S ви печели доста независимост от другите коли на пътя; малко са другите коли, които принуждават шофьорите да потвърждават колко невероятна е колата ви. Ако е този тип увереност, която сте търсили за автомобила, който карате, не търсете повече.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!