img

Всички модни съвети, които трябва да знаете, от професионален мъж модел

/
/
/
776 Views

Крис Милингтън разказва за неговия стил и за това какъв трябва да е вашият

Едно от най-разпознаваемите лице в модата, Крис Милингтън, е еднакво известен както със смелия си стил, така и с многобройните си татуировки и емблематичната брада. Бивш модел на имена като Diesel, Reiss, River Island и Urban Outfitters, 25-годишният шотландец разказа за своя начин на живот и стил.

Вие сте казвал, че не обръщате внимание на тенденциите или на това, което другите момчета носят. В такъв случай, какво вдъхновява Вашия стил?

Взимам повечето от моето вдъхновение от Марлон Брандо. Той носи стандартните дрехи по един изключително добре подбран начин и ме научи, че не е важно какво носиш, а как го носиш.

Кога за първи път започнахте да се интересувате от мода и от начина, по който се обличате?

Винаги съм бил малко ексцентричен, особено когато бях млад. Обичах изрязаните панталони и белите чорапи. Запалих се по модата благодарение на Хийт Кърчарт (скетбордист), когато бях дете, начинът му на обличане му наистина привлече вниманието ми и осъзнах, че няма правила в стила.

Коя е любимата Ви част от гардероба в момента?

Наскоро си купих една семпла бяла тениска от една прекрасна марка и я обожавам.

Каква беше причината за подстригването на емблематичната брада? Възможно ли е да я видим отново?

Усетих, че е дошло времето да променя нещата. Сега ще я оставя да расте, но ще я поддържам късо и приятно подстригана от сега нататък!

Какво смятате, че всеки мъж трябва да има в гардероба си?

Черно кожено яке.

Ако ще пътувате в друг град за едва вечер и имате право да вземете със себе си само 5 неща от гардероба, кои ще бъдат те?

Черни ботуши, тъмни дънки, бяла тениска, кожено яке и хубава риза.

Коя е най-голямата грешка в стила, която виждате мъжете да правят?

Не мисля, че има каквито и да е грешки като цяло. Стилът на всеки е различен; няма правилен или грешен начин за обличане или поне така мисля аз. Не бих казал, че виждам някакви стилови грешки; идеята за стандартизиране на модата отнема творческата индивидуалност, а за мен точно това е нещото, което прави модата и стила прекрасно явление.

Какъв е най-важният урок, който сте научили, откакто сте започнали да се занимавате с моделство?

Намерете си дрехи, които ви пасват идеално. Когато бях модел, трябваше да нося дрехи, които просто не ми пасваха добре по някакъв начин, и в нито един от образите не успях да се представя добре. Това ме научи, че е важно да бъдеш много внимателен, когато става въпрос за намирането на правилната дреха.

Най-вече сте виждан в тъмни или неутрални цветове. Ако сега ви накарат да се облечете в светъл цвят, какъв ще бъде той?

Аз съм фен на бебешкото синьо, така че не бих имал нищо против да вляза в един такъв анцуг. Без половинчати мерки, нали знаете?

Ако трябва да изберете само един моден съвет, който да дадете на мъжете, какъв ще бъде той?

Възползвайте се от това, което имате. Не е нужно да похарчите много пари, за да изглеждате добре; използвайте тениски, които ви стоят добре, и панталони, в които се чувствате удобно. Всичко останало е допълнение и не е толкова важно.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!