img

Как да ъпгрейднете гардероба си

/
/
/
842 Views

5 лесни и евтини трика, с които да преобразите гардероба си

Доброто обличане е безспорно субективно – винаги е било и винаги ще бъде. Но когато става въпрос за непоклатими истини като намирането на правилната мярка и стил, за да съвпадне облеклото с вашите лични естетически виждания, тези неписани закони рядко имат проблеми. Като се имат предвид, че тези принципи, които ви помагат да си проправите път към перфектния стил, са достатъчно добре известни за повечето мъже, какво тогава остава да се научи? Всичко, общо взето.

Има трикове, които могат да подобрят дори и най-добрият гардероб. Позволете ни да направим живота ви по-лесен със тези пет евтини трика, които несъмнено ще работят в положителна посока за вашия гардероб.

Зашийте!

Сред най-впечатляващите инструменти, с които можете да се научите да боравите, за да подобрите своя стил, е използването на шевна машина или игла и конец. Запознайте се с основното ноу-хау на шиенето. Не се притеснявайте, много по-лесно е, отколкото си мислите. Започнете като създавате свои собствени вратовръзки, джобове и шалове. Също така, няма да ви се налага да пенсионирате всичките си ризи и дънки, които са били ранени на бойното поле. След малко тренировки и вероятно няколко несполучливи опита, ще бъдете в състояние да вдъхнете живот на наранените си дрехи.

Замразете тези маратонки

Имате няколко чифта наистина страхотни маратонки, които обаче вече не получават любовта ви, защото… просто миришат ужасно? Няма проблем. Сложете ги в плик и ги замразете за една нощ. Този удобен трик позволява да изритате миризливите бактерии от обувките, правейки ги свежи, колкото са били преди да решите да ги носите без чорапи цяло лято.

Координирайте гардероба си по цветове

Ако гардеробът ви е пълна бъркотия, ти, приятелю, се лишаваш от цяло богатство на възможности. С едно просто координиране на гардероба си по цвят (това няма да отнеме много време, доверете ни се), ще си направите комбинирането и съвпадението на дрехи много по-лесно. Да не говорим, че това ще хвърли светлина върху нюансите, които работят най-добре за вас.

Намерете шивач, наемете шивач

Когато се вгледате в стила на любимите си звезди, обикновено всички те имат едно нещо в общо – дрехите им съвпадат до съвършенство. Дали това е така, защото те могат да си позволят да купуват тези безумно скъпи дрехи, които вие не можете? Да, това е може би част от причината. Но истинската причина е, че те са се сетили да си наемат шивач. Първо, това не е толкова скъпо, колкото звучи. Често дрехите, ушити специално за вас от шивач, дори излизат по-евтини от тези в магазина. А можете да поправите и старите си дрехи да ви прилягат точно както трябва. След това ще се влюбите в гардероба си.

Преобразете старите си дънки

Ако сте фенове на разпраните, протрити дънки (както и трябва да бъде), не си мислете, че задължително трябва да похарчите няколкостотин лева за маркови дънки на голям дизайнер. Можете да превърнете старите си дънки в модерни такива. Направете малка инвестиция за добър чифт ножици, малко плат, шкурка и хубав нож. След това започнете рязането при коленете, без да се приближавате до шевовете. За начало, играйте си със старите дънки, за да не ви пука много в началните опити, преди да раздробите своите фаворити. Грешки се случват.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!