img

Бельото на мъжете: Какво жените мислят

/
/
/
1366 Views

Какво жените наистина мислят за вашето бельо

Всички сме имали – или поне можем да си представим – онзи момент, когато дойде време да свалите панталона си и не можете да си спомните с какво бельо сте. Някои от въпросите, които са обвързани с това, са: Сетих ли се да си сменя бельото тази сутрин? Изглеждам ли добре? Какво може да каже бельото, което нося, за мен? В най-лошия случай, ще застанете пред жената с бялото си бельо, което е пропуснало деня за пране – това ще убие всякакво желание у нея, вярвайте ни.

Но това може да бъде избегнато. Също като повечето жени, които обръщат сериозно внимание на това, което имат отдолу, изборът на бельо трябва да бъде точно толкова важно и за вас – колкото и изборът на обувки, когато напуснете апартамента си сутринта. Дори и ако сте необвързан, да се гордеете с това, което носите, си е психологическо предимство. А ако сте обвързан, не е нужно да ви казваме, че е задължително да се погрижите за вида си. В крайна сметка, сигурно ще бъдете малко разочаровани, ако приятелката ви носи същите бикини, които носи и баба ви.

За да стигнем до истината за позволеното и непозволеното бельо, говорихме с няколко жени относно техните мисли за мъжките долни гащи. Макар и някои да отговориха по-колоритно от други, бяхме изненадани от приликата между становищата. Да, имаше някои жени, които предпочитаха един стил спрямо друг, но истинският акцент винаги се връщаше върху неща, които да се правят и които да не се правят.

Да се правят:

  • Пазете бельото си чисто. Не го използвайте повторно и не забравяйте да го смените след тренировка или спортуване.
  • Придържайте се към качествени платове. Естествените материи са дишащи и няма да ви накарат да се потите излишно.
  • Бъдете уверени. Бъдете сигурни, че сте избрали правилния размер и стил, така че да можете да се чувствате комфортно през целия ден.
  • Обновявайте вашата колекция, когато е необходимо (поне веднъж годишно)

Да не се правят:

  • Да не се носи бельо с дупки по него – дори и ако си мислите, че са твърде малко и няма да се забележат.
  • Не носете изхабено и лекясано бельо. Без значение какво. Изхвърлете го.
  • Не носете същото бельо, което сте имали и като дете. Единствената ракета наоколо трябва да бъде тази в гащите.

Обобщено, жените предпочитат качеството и чистотата пред специфичните видове. Бъдете уверени и няма да има значение какво носите. Носете това, което ви кара да се чувствате добре и комфортно. Ако не ви пука какво ще носите, винаги можете да попитате приятелката си какво предпочита.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!