img

Какво Отблъсква Жените

/
/
/
2646 Views

Може да не ви харесва да ги чувате, но това са нещата, които отблъскват жените

Жените са свикнали да им казват какво обичат мъжете и също така какво кара кожата им да настръхва. Всяка втора статия в повечето женски списания е списък от неща, които трябва да избягваме да носим или да правим, защото мъжете не го намират за възбуждащо, повтаряни толкова често, че повечето от нас вече са запомнили голяма част от тях. Не носете червено червило, шапки или клинове; не бъдете като риба в леглото. която никога не е инициатора за секс; не се оплаквайте и не ги задушавайте с внимание .

Рядко обратното е истина. Да, има и нечесто срещани статии за това какво искат и какво мразят жените, но те не се натякват на мъжете до такава степен, а жените започват да забелязват несъответствията

И така, в интерес на справедливостта и за да помогнем на мъжете, които се срещат с жени, да добият ясна представа какви грешки правят, пуснахме въпрос в Туитър и Фейсбук и ето го и резултата – жените започнаха да споделят кое най-много ги отблъсква у мъжете. Ето и топ 20 на тези неща.

 1. Имате дълги, мръсни или неподдържани нокти

Това е толкова често срещано, че си заслужава да се забие в главата ви. Мръсните или неподдържаните нокти са силно отблъскващи за голяма част от жените, още повече ако се опитвате да слагате ноктите си близо до телата ни. Грижете се за ръцете си!

 1. Държите се грубо със сервитьори и друг обслужващ персонал

Грубостта е отблъскваща и за двата пола , точка. И също така може да отнеме време докато истинския ви облик не се разкрие и затова жените гледаме внимателно как се държите с хората, които ни обслужват, за да добием представа как ще се държите с нас в бъдеще

 1. Носите грозни обувки

Кои обувки можем да наречем грозни е твърде относително, но едно е сигурно, жените гледат обувките ви. Ако сте си направили труда да изглеждате добре, но не сте се постарали за нещата, които покриват краката ви, бъдещата ви любов най-вероятно ще ви отсвири.

 1. Витаете някъде из облаците, когато тя ви говори

Това е голям признак на неуважение, ако не си правите труда да изслушвате някой докато ви говори. Това е крайно обидно отношение от мъжа, с който се срещате; някой който по предлог трябва да ви подкрепя и да се грижи за вас. Помнете думите ми момчета: Мъжете, които не слушат не се задържат дълго.

Women Turnoffs_3

 1. Не използвате дезодорант

Това е въпрос на лична хигиена, който жените приемат много навътре. И не трябва да сте много изненадани от факта, че ако миришете на пот жените няма да ви се „лепят“ лесно. Дезодоранта е задължителен.

 1. Егоисти сте

Дали ще игнорирате нашето удоволствие в спалнята или ще си затваряте очите за нуждите ни извън нея, егоистичните мъже са безспорно изключително непривлекателни за жените.

 1. Трудни сте за разгадаване по време на секс

Това е общо взето еквивалента на жените, които са като риби в леглото. Трудно е да разбереш дали задоволяваш някой в леглото, ако не ти дава никакви признаци за обратна връзка и жените постоянно казват, че това често ги кара да се чувстват зле в спалнята. Моля ви, момчета, дайте ни малко признателност или ако нещата не вървят поне ни кажете къде грешим.

 1. Казвате ѝ, че не е като „другите момичета“

Разбираме, че това трябва да е нещо като комплимент, обаче, пич, какво по дяволите. Всичко това ни звучи като „Имам лошо мнение за жените като цяло, но реших, че ти си от специалните снежинки. Моля те, насладете се на тази хвалба“ . Това да ни казвате, че не сме като другите момичета не е комплимент, защото няма нищо лошо да си момиче, а ето една изненада – по голямата част от жените се харесват една друга

 1. Постоянно я прекъсвате

Стига бе, човек: Може ли поне да си довършим изречението преди да сте ни прекъснали интересната история.

Women Turnoffs

 1. Отнасяте се с жените като с „женски“

Това е популярно болно място : Ние сме хора, не алнтилопи и „женска“ е прилагателно, а не съществително. Много е лесно, просто ни наричайте жени.

 1. Казвате ѝ да се „отпусне,“ когато приятелите ви се държат като фанатици

За това се говори доста, а честата употреба на обиди по адрес на хора с различен цвят на кожата , жени или гей обществото се подрежда до отлъскващите навици на повечето мъже. Ако се държите като маниаци, то тогава не трябва да се отпускаме; още повече това е намек, че вие и приятелите ви трябва да порастнете и да сте по-сдържани. Не правите забележки на приятелите ви за тяхното женомразие, когато го демонстрират, а се опитвате да ни успокоите тихо и кротко. Добър опит, но не става.

 1. Винаги закъснявате

Това е един от основните признаци на учтивост. Ако сте казали, че ще бъдете на определено място, в определено време, бъдете там навреме. Просто е. Ако постоянно закъснявате започваме да усещаме, че просто не ви пука.

 1. Игнорирате смешките ни

Да се разберем веднъж завинаги, момчета: защо нашият отличен хумор влиза през едното ви ухо и излиза през другото? Толкова ли сте приели навътре легендата, че жените не могат да бъдат забавни, че не можете да разпознаете добър виц като го чуете. Това звучи скучно!

 1. Имате „девствена“ брада

Ако не става, не става. Не всеки мъж трябва да има брада – преглътнете този факт!

 1. Държите се като снобари, що се отнася до поп културата

Дълбоко се разкайваме, че не можете да приемете Ники Минаж или Бионсе в живота си, но моля ви не ни разваляйте забавлението, особено когато искате да докажете, че сте по-добри от нас.

Women Turnoffs_2

 1. Мислите си, че секса е приключил след като сте свършили

Нека да наблегна на това. Този вид невеж егоизъм в спалнята ви придава много лош вид в нашите очи. Връзката ви не е просто порно клип, така че не се правете че участвате в такъв.

 1. Винаги трябва да кажете последната дума

Това е стандартното ви дразнещо, отблъскващо жените поведение. Вселената няма да се обърне с краката нагоре, ако не се изкажете последни и факта, че искате да спечелите всеки спор може да означава, че ще изгубите по голямата награда: жената на мечтите ви.

 1. Откачате дори като погледнем друг мъж

Прието е, че жените стават кисели, когато видят мъжа до тях да гледа други жени, но мъжете също правят това и жените казват, че мъжете им могат да бъдат раздразнителни, ревниви бебета що се отнася до това. Задушаващо е и поставя връзката ви под напрежение, особено в началото ѝ, така че опитайте се да не го правите.

 1. Носите мръсни дрехи или такива, които не са ви по мярка

И отново, това са основни неща, но изкачат много често. Момчета: перете дрехите си. Купувайте такива, които ви стават. Изплакнете и повторете.

 1. Кръщавате по странен начин вагината ѝ

„Тунела на любовта?!“ „Курабийка?“ НЕ, БЛАГОДАРЯ, ПРИЯТЕЛЮ, ВЕЧЕ СМЕ ПОРАСТНАЛИ!

Women Turnoffs_4

Ако обръщахте внимание, можеше да сте забелязали, че някои неща се срещат често. Оказва се, че ако сте мили с нея, ако сте мили с другите и ако се грижите за себе си, вашата поява ще е изключително интригуваща за жените, а когато се проваляте, това може да е причината да имате проблеми в срещите.

Източник: askmen.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!